четверг, 26 мая 2011 16:24

Заберу рештки зарплати зі старої роботи

На вівторок планую понести науковому керівнику готовий диплом. Цілий тиждень навіть гуляти не виходжу, вже потрохи їду з глузду. Працювала над ним три місяці. Сподіваюся, не заверне.

Анастасія ПОНОМАРЬ, 21 рік, місто Першотравенськ Дніпропетровської області

Зроблю те, про що мріяв 40 років. Узяв відпустку, щоб підготуватися до концерту Рінґо Старра, який буде в Києві 4 червня. Він уперше їде в Україну. Разом із клубом фанатів привеземо Рінґо з аеропорту в місто, маємо дозвіл організаторів. Візьмемо раритетний Rolls Royce 1962 року. За кермом буде англомовний водій-одноклубник. Подаруємо першу в СРСР платівку Beatles. Її випустили 36 років тому.

Вадим ЛЕГКОКОНЕЦЬ, 53 роки, проектувальник доріг, Київ

У суботу збираюся коханому сюрприз-екстрим зробити. Призначу зустріч, зав'яжу очі. Спершу покатаємося на картингу, потім будемо лазити по скелях. Подарунок на другу річницю, як зустрічаємося. Йому має сподобатися.

Марія ВОЙНОВСЬКА, 23 роки, референт, Львів

Поїду в середу на ринок у Харків. Займуся сезонним бізнесом. Продаватиму "світлячки" - нашийні амулетики, які світяться. Купуватимуть діти, підлітки. Працюю на підприємстві батька. Того, що платить, не вистачає. Посварився з дівчиною, бо грошей мало. Поїхала на заробітки в Крим. Сподіваюся її повернути.

Захар ОПАНАСЕНКО, 28 років, Дніпропетровськ

Куплю на ринку 30 каченят. Десяток коштує 37 гривень. Якраз час - перепадів погоди не буде, у будці не померзнуть. Як підростуть, поріжемо й у морозилку. Потім дітям на Київ  передамо.

Марина ЛУКАШ, 58 років, пенсіонерка, місто Гадяч Полтавської області

Терміново відремонтую "Запорожець"-кабріолет. Подзвонили адміністратори телесеріалу "Свати", просили його в оренду. За день обіцяли 800 гривень. Я за місяць трохи більше заробляю. Їм треба, щоб машина їздила, а вона не заводиться.

Віталій ЗАПІСЕЦЬКИЙ, 27 років, оператор газорозподільчої станції, м. Шпола на Черкащині

У понеділок заберу рештки зарплати зі старої роботи. Півроку тому звільнився з банку. У вівторок іду на каву з жінкою, яка підкинула клієнта. У середу заплачу кредит за квартиру. У четвер провідаю тата - єдиний день, коли вдома нема його нової дружини. П'ятниця розгільдяйська, нічого не планую. У суботу приїде подруга, яка підробляє у стрип-клубі. У неділю - перший тренінг на бізнес-курсах.

Максим КИРИТА, 30 років, бізнес-консультант, Донецьк

У понеділок маю важливу співбесіду. В коледж, який я закінчив торік, приїдуть представники Польської Академії готельного бізнесу й посадовець із посольства. Хочу продовжити навчання в Польщі. Якщо підійду їм і це буде недорого.

Олексій БРЕСЛАВСЬКИЙ, 23 роки, кухар, Харків

У п'ятницю їду на хрестини племінника до місто Щорс. У старшого брата народився син, назвуть Давидом. Батьки купили брату "Жигулі-сімку". Мама каже, їм треба машину. Бо дитині то в лікарню, то ще кудись.

Дмитро СОВА, 19 років, студент, Чернігів

У вівторок запишусь у фітнес-клуб. У середу йду до терапевта за довідкою, що здорова - аби можна було відвідувати басейн. Запланувала покупки. В офіс - невелике радіо, вилки й ложки, бажано з жовтогарячими ручками, щоб відрізнялися від чужих приборів. Ще - звичайний чайник, щоб економити на електриці. У п'ятницю помию вікна, наведу порядок у шафі й на кухні.

Анна САВЕНКО, 23 роки, спеціаліст Центру зайнятості, Сімферополь

Кілька днів буду в селі у тещі, допомагатиму будувати хлів. Недавно приїхала із заробітків у Чехії, хоче привести вдома все до ладу. Найняла людей, але ж вони так не зроблять, як собі.

Дмитро МАЦИК, 31 рік, Ужгород

Сейчас вы читаете новость «Заберу рештки зарплати зі старої роботи». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 1
Голосование Как вы обустраиваете быт в условиях отключения электроэнергии
  • Приобрели дополнительное оборудование для жилья для энергонезависимости
  • Подбираем оборудование и готовимся к покупке
  • Нет средств на такое, эти приборы слишком дорогие
  • Есть фонари и павербанки для зарядки гаджетов, нас это устраивает
  • Уверены, что неудобства временные и вскоре правительство решит проблему нехватки электроэнергии.
  • Наше жилище со светом, потому что мы на одной линии с объектом критической инфраструктуры
  • Ваш вариант
Просмотреть