четверг, 25 февраля 2010 16:21

У Києві 78-річну Галину Зинюк убила бурулька

Неділя, 21 лютого, 11.10

 

У Києві 78-річну Галину Зинюк убила бурулька.

- Ми вийшли з дружиною прогулятися о 10.45. Гуляли по вулиці Суворова, тримав її під руку, але раптом відчув, що Галина почала падати. Одразу після цього почув біля голови гучний стук. Із даху Транспортного університету впала величезна бурулька. Дружина впустила мою руку, впала на землю. Кинувся піднімати її. А в неї з носа й рота кров пішла. Очі заплющені, практично не дихає, - каже її чоловік Едуард Зинюк.

Жінка померла на місці.

За часів Радянського Союзу Едуард Зинюк  працював першим секретарем колишнього Московського районного комітету Компартії. 25 років був депутатом міськради Києва.



А в той же час:

 

Оперативна група головного облуправління МНС і працівники сільради оцінюють збитки у двоповерховій школі в селі Спасів Здолбунівського району на Рівненщині. О 8.10 під снігом обвалився шкільний дах із шиферу площею близько 400 м кв.

- Добре, що у школі був лише сторож і ніхто не постраждав. Шифер пошкодив чотири кабінети: історії, літератури, англійської мови та інформатики. Зараз діти не вчаться. Розчищати почали тільки у вівторок, - каже вчителька історії Валентина Гаврилюк.

 
32-річний чоловік саме свариться із молодою жінкою на оглядовому майданчику "Ластівчиного гнізда" в селищі Гаспра в Криму. За годину він вилізе на парапет і стрибне із 60-метрової скелі в море. - Цей чоловік народився в сорочці, бо під час польоту минув усі скелі й упав прямісінько у воду. Зараз він у реанімації. Відбувся тупою травмою живота, численними забитими місцями й переохолодженням. Дівчина, через яку він кинувся в море, із місця події одразу зникла, - кажуть у прес-службі місцевого відділення МНС.

У Києво-Печерській лаврі предстоятель Української православної церкви митрополит Володимир готується до зустрічі з новообраним президентом Віктором Януковичем. За півгодини він благословлятиме його на виконання обов'язків глави держави.


В Івано-Франківську готуються відзначати Міжнародний день рідної мови на площі біля пам'ятника Іванові Франку. О 14.15 обласна організація УРП "Собор" проведе акцію "Нації вмирають не від інфаркту - спочатку їм відбирає мову". Активісти партії, актори місцевого академічного музично-драматичного театру ім. І. Франка, студенти й діти зачитували улюблені вірші українських поетів.

У готелі "Турист" у Києві триває міжпартійний з'їзд, на якому створюють виборчий Блок Сергія Тігіпка "Сильна Україна". У роботі з'їзду  взяли участь близько 100 делегатів.



Тимошенко передумала створювати коаліцію з Партією регіонів

 

Під час кожної виборчої кампанії Юлія Тимошенко переконує громадян у несумісності принципів її команди та "донецьких бандитів" на чолі з Віктором Януковичем. Однак за останні два роки вона тричі публічно пропонувала їм об'єднатися.

"Я ні за яких обставин не буду утворювати з Януковичем спільних коаліцій. Я не  підписуватиму з ним універсалів та меморандумів, тому що не визнаю його президентом України"

Юлія Тимошенко, прем'єр-міністр України, 22 лютого 2010 року, про неможливість коаліції БЮТ із Партією регіонів
 

 "Об'єднання можливе, але на умовах нашої команди. Наші умови - це впровадження 20 пунктів детінізації політики й економіки. Якщо Партія регіонів на це готова - то welcome! Як кажуть, ласкаво просимо"

Юлія Тимошенко, 30 січня 2008 року, в інтерв'ю телеканалу EuroNews, про можливість коаліції з Партією регіонів

 

"Лідер Партії регіонів Віктор Янукович в односторонньому порядку вийшов із переговорів щодо створення широкої коаліції. Партія регіонів, БЮТ, Блок Литвина й більша частина НУ-НС погодилися, що заради людей, заради країни треба об'єднатися. Саме всім разом, а не, як каже чорна пропаганда, поділити країну на двох. Переговори йшли надзвичайно важко, але все ж таки йшли. На жаль, Віктор Янукович поставив у них крапку"

Юлія Тимошенко, 7 червня 2009 року, про вихід Віктора Януковича з таємних переговорів про створення широкої коаліції

"Виходом із ситуації є переформатування коаліції таким чином, щоб парламент міг працювати, щоб уряд продовжив роботу. І щоб ми мали 350 голосів для зміни Конституції та започаткування в Україні нормальної, стабільної моделі"

Юлія Тимошенко, 9 вересня 2008 року, про бажання створити широку коаліцію з "регіонами". Адже блок НУ-НС вийшов із коаліції з БЮТом через спільне голосування Блоку Тимошенко й Партії регіонів 2 вересня за законопроекти, які обмежували повноваження президента



"Чухраїнці" тижня

 

1927 року Остап Вишня виділив п'ять головних рис вдачі "чухраїнців". Цього тижня вони проявилися в таких ситуаціях:

 

Якби ж знаття?

У Запоріжжі чоловіки під виглядом працівників "Водоканалу" перевіряли справність та показники лічильників, пропонували сплатити борги на місці. Однак керівники комунальних служб міста кажуть, що справжні співробітники "Водоканалу" не мають права виконувати роботу за готівку. Тож пломби й чеки про сплату послуг недійсні.

 

Забув

У Львові затримали 40-річного чоловіка, який пограбував більше 300 квартир. Завжди надягав на руки шкарпетки. В останній раз не перевірив, чи вони цілі й залишив багато відбитків. За декілька тижнів його затримали.

 

Спізнивсь

У Донецькому драматичному театрі 20 лютого відбувся фестиваль краси серед успішних жінок "Пані Україна". Захід мав розпочатися о 18.00,  але глядачі запізнювалися. Організатори вирішили їх зачекати. Конкурс почали на півгодини пізніше. Перемогла харків'янка Ольга Несен, яка заспівала пісню "Любов - наркотик, від неї росте животик".

 

Я так і знав

Кримська прокуратура закрила кримінальні справи, у яких фігурували сімферопольські чиновники, через відсутність доказів. Їх звинувачували в земельних зловживаннях та підробці підписів.

- Так "регіонали" для того і рвалися до влади, щоб закрити ці справи, - каже депутат Верховної Ради "бютівець" Андрій Сенченко.

 

Якось то воно буде!

Президент Віктор Ющенко не знає, чи залишиться за ним державна дача в Кончі-Заспі після інавгурації Віктора Януковича.

- За статусом державним чиновникам певного рівня належить таке право. Що вирішить майбутній президент стосовно мене - питання до нього. Скажуть на вокзалі - буду на вокзалі. Скажуть, за законом є таке рішення - я його прийму, - каже Віктор Ющенко.




Коротко


Донецька залізниця із 30 березня запроваджує в поїздах окремі купе для чоловіків і жінок. Вартість таких квитків не відрізнятиметься від ціни звичайних.

4 березня відбудеться конкурс краси серед чоловіків "Містер Івано-Франківськ 2010". Учасниками стануть представники вищих навчальних закладів міста. 

Обласна рада Харківщини виключила з реєстру назв село Берестове Близнюківського району. У селі ніхто не залишилося нікого. Воно було засноване 1864 року. За даними перепису 2001-го, у селі жили 233 чоловіки й 257 жінок.

За 4 год. школярі в Рівному зліпили снігову бабу заввишки в 6 м. Замість носа - порожній балон із-під монтажної піни. Щоб обхопити цей витвір треба взятися за руки вісьмом людям.






Цифри

 

9,1 млн грн повернув споживачам Держспоживстандарт за неякісні товари та послуги протягом 2009 року

59 військових загинули в Україні торік, 17 із них наклали на себе руки. Такі дані оприлюднило Міноборони




Анекдоти


Є дві новини. Хороша: Тимошенко не стала президентом. Погана: Янукович став.

 

У Києві повісили нові білборди з написом: "Хай сніг прибирає той, хто його накидав! Леонід Черновецький".

Сейчас вы читаете новость «У Києві 78-річну Галину Зинюк убила бурулька». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть