пятница, 05 февраля 2010 15:10

Тимошенко тричі назвала Януковича "порожнім місцем"

1 лютого о 20.00 прем"єр-міністр Юлія Тимошенко стояла у студії Першого Національного телеканалу навпроти порожньої трибуни. Її конкурент, лідер Партії регіонів Віктор Янукович, не прийшов на теледебати двох фіналістів президентських перегонів.

- Я сьогодні вимушена дивитися на порожнє місце й бачити це порожнє місце, можливо, для того, щоб потім порожнє місце не зайняло посаду президента країни, - зазначила прем"єр.


А в цей же час:


Віктор Янукович готувався до виступу на телеканалі ICTV. Через півтори год. він узяв участь у передачі "Кращий кандидат". Сказав, що влада повинна працювати чесно й показувати "вищий пілотаж":

- Коли він є, тоді є в народу драйв, є мотивація й цікаво жити!


На поліграфічному комбінаті "Україна" саме завершили друк виборчих бюлетенів для голосування у другому турі президентських виборів. Тираж склав 37 млн 25 тис. 180 примірників. Друк обійшовся в 12 млн 662 тис. 611 грн.


Увесь вечір понеділка голова Рівненської обласної державної адміністрації, член партії "Наша Україна" Віктор Матчук роздумував про своє майбутнє. Цього дня ЦВК визнала його народним депутатом від блоку "НУ-НС". Матчук має зайняти місце, яке звільнилося після смерті Івана Сподаренка 17 грудня 2009 року.

Зараз голова Рівненщини на лікарняному. Під час катання на гірських лижах 29 січня у Буковелі він зламав лівицю.


Члени українського екіпажу судна Island of Luck, звільнені із в"язниці в Демократичній Республіці Конго, прилетіли о 12.00 у Бориспіль. Увечері вони все ще були в дорозі додому - їхали потягами до Запоріжжя, Маріуполя, Миколаєва, Одеської області та Криму.

Моряків затримали в Конго 22 жовтня 2009 року. Їх звинувачували в тому, що вони нібито викинули за борт декількох громадян цієї держави, у яких не було квитків. Один із них потонув. Українські дипломати три місяці захищали співгромадян. 30 січня 2010-го суд у Кіншасі виправдав українців.


У вінницьких підлітків на прогулянки залишається ще 2 години. 1 лютого - перший день дії комендантської години для неповнолітніх у цьому місті. Спочатку правоохоронці направлятимуть порушників у відділки міліції і сповіщатимуть про затримання їхніх батьків. Потім батьки, які відпускають дітей у клуби та розважальні заклади після десятої вечора,  сплачуватимуть штрафи. Торік у Вінниці підлітки скоїли майже 150 злочинів, половина з них - тяжкі.


На складі Державної податкової адміністрації в Севастополі зберігається 11 тонн фальсифікованого вина вартістю 489 тис. грн. Напій розлито по бочках та каністрах. 1 лютого суд постановив їх знищити.


У Сумах "швидка", яка везла в обласну лікарню пацієнта з радикулітом, перекинулася на дах через ожеледицю. У салоні, окрім хворого, була його дружина. Вона травмувала голову і плече.


ЦИТАТИ

"А що поганого було в гаслах, які звучали з Майдану 2004 року? Я скажу, що я, незважаючи на те, що був в епіцентрі тих подій, прекрасно розумів, що якщо їм вдасться втілити це все в життя, мені нічого не залишиться, як приєднатися до них і реалізовувати ті гасла"

Віктор Янукович, кандидат у президенти України 2004 і 2010 років, про гасла Майдану


"Окрім Кучми, нам відомі прізвища інших заколотників. Це, безумовно, Янукович, Медведчук, Пінчук, міністр внутрішніх справ Білоконь, генеральний прокурор Васильєв. Ну, і Віктор Андрійович наполягає, щоб ми назвали прізвище Тігіпка. Але це занадто дрібнувато. Він такий, на "побігушках" там просто. Він навіть на зрадника повноцінного не тягне"

Юлія Тимошенко, 24 листопада 2004 року, тодішня соратниця кандидата в президенти Віктора Ющенка під час мітингу на Майдані Незалежності


"Очікування від п"ятирічки були дуже великі. Де воно все? Обдурили людей! А прийшли до влади - почали з"ясовувати, хто найголовніший. От і доз"ясовувалися. Один із п"ятьма відсотками йде з посади президента, а друга... Подивимося на другий тур виборів"

Леонід Кучма, колишній президент України, про 2005-2010 роки



ЦИФРИ


176 627 грн торік заплатили українці штрафів за куріння в поїздах. У середньому на одного порушника припадає 66 грн.


47,3 тис. тонн сала 2009-го завезли в Україну з-за кордону. Це на 40% більше, ніж 2008-го, адже українські виробники переходять на вирощування м"ясних та беконних порід свиней.


318 тис. пар одружилося в Україні 2009 року. 145 тис. - розірвали шлюб. Найміцніші сім"ї - на Закарпатті, де на кожні 4 одруження припадає 1 розлучення.


15,3 млн унікальних користувачів інтернетом зареєстровано в Україні на 1 січня 2010 року. Це - третина населення країни.


2 381 дитину всиновили 2009 року громадяни України


333 особи померли від переохолодження з 18 грудня 2009 року по 30 січня 2010-го



АНЕКДОТИ


Розмовляють приятелі-депутати. "Регіонал" каже:
- Під час кампанії я даю щедрі чайові офіціантам і таксистам і кажу: "Голосуйте за Януковича!"
А "бютівець" на це:
- А я оплачую чітко за рахунками й нагадую: "Не забудьте проголосувати за Януковича".

Віктор Янукович каже, що випадково обмовився, назвавши Чехова українським поетом. Насправді ж він добре знайомий із творчістю Чехова й бачив усі його картини.

- Ющенко знову заявив, що впевнений у своїй перемозі!
- Він що, ненормальний? Як це можливо?
- Та поки Янукович і Тимошенко судитимуться через результати виборів, він іще зустріне гостей Євро-2012.




КОРОТКО


1 тис. культурних цінностей вкрали з держфондів за останні 10 років в Україні. Це в десятеро більше, ніж у попереднє десятиліття.

27-річний житель Могилева-Подільського в ніч на 25 січня намагався залізти у власне житло через кватирку. Але застряв і вибратися не зміг. Замерзлого сина близько 6.30 знайшла мати й викликала рятувальників. Медики повернути життя чоловікові не змогли.

Мотузками, пожежними рукавами й волейбольною сіткою обмотали бійці МНС 900-кілограмову вагітну корову Майку із села Звенигородка Олександрійського району Кіровоградської обл. 1 лютого вона провалилася в підвал, і її витягували рятувальники з допомогою ще 11 селян.

Відключення нелегальних мобільних телефонів відклали на невизначений термін. Мобільні оператори не встигли до 1 лютого запровадити систему моніторингу телефонних IMEI-кодів.

У Львові під час відбору для проекту "Стань лідером" зі студії ведучого Савіка Шустера зник ноутбук із базою даних усіх учасників. Поновити її неможливо. Організатори сподіваються, що крадій поверне хоча б саму інформацію.

Окружний адміністративний суд Києва заборонив партії "Батьківщина" та "Союзові молоді регіонів України" проводити масові акції на Майдані Незалежності з 1 лютого до 1 березня.

За збір секретної документації для спецслужб Китаю засудили трьох колишніх військовослужбовців, працівників ДП "Мігремонт" із Запоріжжя - подружжя Ігоря та Наталю Манжосів і Вадима Ковальчука. За шпигунство їм було обіцяно $800 тис. Суд позбавив їх волі відповідно на 11, 10 та сім років.

Сейчас вы читаете новость «Тимошенко тричі назвала Януковича "порожнім місцем"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 1
Голосование Как вы обустраиваете быт в условиях отключения электроэнергии
  • Приобрели дополнительное оборудование для жилья для энергонезависимости
  • Подбираем оборудование и готовимся к покупке
  • Нет средств на такое, эти приборы слишком дорогие
  • Есть фонари и павербанки для зарядки гаджетов, нас это устраивает
  • Уверены, что неудобства временные и вскоре правительство решит проблему нехватки электроэнергии.
  • Наше жилище со светом, потому что мы на одной линии с объектом критической инфраструктуры
  • Ваш вариант
Просмотреть