четверг, 16 декабря 2010 13:24

Найкращим був Коноплянка

Наприкінці року заведено називати його лауреатів. Найкращим українським футболістом 2010-го вважаю півзахисника дніпропетровського "Дніпра" Євгена Коноплянку. Він має всі дані, щоб стати гравцем європейського рівня. Непогана швидкість, дриблінг, потужний удар - такі гравці не те, що в Україні, у світі не так часто народжуються.

За манерою гри Коноплянка нагадує бразильського легіонера "Шахтаря" Дуґласа Косту. Обоє можуть вирішити епізод індивідуально, люблять "пововтизитися" з м'ячем.

Євгену не треба переходити в "Динамо"

Євгенові ще слід працювати тактично, більше грати на команду. Але проблема в тому, що його "Дніпро" - команда не зовсім сформована: до неї тільки прийшов новий тренер іспанець Рамос. Як він почне будувати гру та наскільки серйозну роль у ній гратиме Коноплянка - побачимо. Важливо, щоб він не впіймав "зірочку". Якщо задере носа - ми його втратимо. А до нього таких було чимало.

Євгена хоче купити "Динамо". Раніше я радив би йому перебратися до Києва. Але зараз "Динамо" - розвалена команда. Від такого переходу Коноплянка точно не виграє.

Сейчас вы читаете новость «Найкращим був Коноплянка». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть