Ексклюзивы
четверг, 06 октября 2011 16:08

Менінгіт лікар переплутала із застудою

Полтавець 27-річний Ігор БОНДАРЕНКО міг померти через неправильний діагноз.

- На початку червня почали боліти вуха. Лікував удома настоянками трав, закапував перекис водню. На четвертий день пішов до лікарні. Терапевт сказала, що я дуже застуджений. Виписала антибіотики й компреси. Вуха боліли так, що втрачав розум. Сидів постійно на знеболювальних. Вип'ю дві таблетки, і пару годин не болить. А потім знову.

За два тижні пішов до приватної клініки. Почали гріти вуха лампою. Купив за 50 гривень грілку з соляним розчином, у шапці ходив. За два дні трохи попустило. На радощах відніс коробку цукерок тому лікарю.

Вийшов на роботу, маю столярний цех. Два дні нормально працював, а на третій знепритомнів у цеху. Робітники викликали "швидку". Відвезли мене до обласної лікарні. Там з'ясували, що маю запущений менінгіт. Одразу забрали в операційну. Медсестра сказала батькові: якби привезли на кілька годин пізніше, то не врятували б. Тиждень після операції пролежав у реанімації. Ще стільки ж - у загальній палаті.

Як розказали, що гній мало не з мозку викачували, то серце в п'яти втекло. Я, буває, скупаюся і з мокрою головою у справах бігаю - ото, може, де й продуло. Шок конкретний пережив.

Сейчас вы читаете новость «Менінгіт лікар переплутала із застудою». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть