Ексклюзивы
четверг, 28 апреля 2011 15:28

Ковбасну фабрику на галерею перетворили для проекту LabCombinat.

Понеділок, 2

"Камради, це не алкосафарі на гоблінів. Ми їдемо захищати честь Росії", - звертається до членів збірної РФ з історичної реконструкції її капітан Андрій Зимін.

У фестивалі "Битва націй" у Хотині візьмуть участь команди із шести європейських країн та канадської провінції Квебек. Відтворюватимуть середньовічні бої. Капітан росіян заборонив колегам уживати алкоголь дорогою й до кінця боїв. А також попросив: "Пісні вночі не горланити. Розмовляти тихо, краще - спати".

Міжнародний фестиваль історичної реконструкції "Битва націй", 30 квітня - 3 травня

Чернівецька область, Хотин, Хотинська фортеця

Вівторок, 3

Ковбасну фабрику на галерею перетворили для проекту LabCombinat. У колишній "Ковбасці" майже в центрі Києва покажуть фото та інсталяції столичних художників Анни Надуди й Андрія Базюти. "У своїх роботах поєднуємо непоєднуване, - каже Анна. - Ми з Андрієм - вегетаріанці. Але м'ясокомбінат - не лише ковбасна енергетика. Це активна праця, як і мистецтво. Від такого поєднання наша виставка лише у виграші".

Виставка "Торсіонність" Анни Надуди та Андрія Базюти, 29 квітня- 5 травня

Київ, галерея LabCombinat, вул. Дмитрівська, 39

Середа, 4

Іграшкові інструменти цяцянки, світилки та гармоніки використовують музиканти з польсько-українського гурту DagaDana на концертах. Гурт виник після знайомства Даги Грегович із Познані з Даною Винницькою з Івано-Франківська. Торік у Польщі гурт визнали відкриттям року. Співають польською і українською.

Концерт гурту DagaDana в рамках всеукраїнського туру

Одеса, клуб "ШУZZ ", вул. Успенська, 22

Четвер, 5

"Перші10 тисяч знімків - завжди найгірші, - вважав французький фотограф Анрі Картьє-Брессон, засновник першого у світі фотоагентства "Магнум". Прославився умінням залишатися невидимим для тих, кого знімав. - Фотограф має працювати м'яко й непомітно. Адже рибалка ніколи не каламутить воду там, де збирається ловити рибу. Фотографувати може лише той, хто зуміє поставити в один ряд очі, голову та серце".

Дев'ятий міжнародний Київський фотоярмарок, 5-8 травня

11.00, Київ, Міжнародний виставковий центр, Броварський проспект, 15

П'ятниця, 6

15 запорізьких лейтенантів з вокально-танцювального колективу "Пернач" виступлять з концертом для ветеранів Другої світової. Арт-балет "02" танцюватиме у міліцейській формі. "У такому одязі ноги сильно не позадираєш. Тому рухи нагадуватимуть марш", - каже керівник ансамблю 37-річний Андрій Бойко.

Концерт ансамблю запорізької міліції "Пернач"

11.00, Запоріжжя, будинок культури "Титан", вул. Перемоги, 131

Субота, 7

"Відчула дежавю, коли побачила кліп, з яким Міка Ньютон цьогоріч поїде на Євробачення, - пише у своєму блозі російська художниця Христина Єлизарова. - Минулого літа робила приватну зйомку з авторським колажем. Тепер бачу свій колаж у її кліпі. Тільки Міку доклеїли". На це продюсер співачки Тимофій Нагорний каже: "Шукали людей, які знімуть швидко, якісно і недорого. Половину кліпів українських співаків бачив у зарубіжних, просто трошки по-іншому зроблено".

Семінар Христини Єлизарової про бодіарт

12.00, Росія, Санкт-Петербург, Клинський проспект, 25

Неділя, 8

"Львів консервативний за своєю природою, - написав Юрій Андрухович у есе "Мала інтимна урбаністика". - У Львові завжди залишається приблизно та сама кількість сволоти, божевільних, патріотів, громадян, міщан, богеми, рагулів, москалів - усіх категорій населення. Це дозволяє місту завжди бути самим собою".

День Львова, 7-9 травня

Сейчас вы читаете новость «Ковбасну фабрику на галерею перетворили для проекту LabCombinat.». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть