Ексклюзивы
четверг, 01 сентября 2011 16:54

Черепаху назвав Кумом

 

Сергій РИБАК, 25 років. Працює системним адміністратором. Живе з батьками й молодшою сестрою у Львові.

- Святкую свій день народження цілий тиждень. Починаю 12 серпня, а закінчую 19. Воно для мене щороку як фестиваль. Відчуваю, що виріс за 365 днів, змужнів. Відсвяткувати за один день не вдається, бо тут співробітники, там - колишні одногрупники, а ще є друзі й родичі. Таку різношерсту публіку не варто збирати докупи.

Три дні відзначаю у Львові з друзями й родичами. Потім на два дні їду в Тернопіль. Там у мене також є друзі. Мушу і їм виставитися. Ще два дні можу досвятковувати на музичних фестивалях.

З львівськими колегами збираюся першого дня по обіді десь у кабаку. Замовляю багато пива, сиру, горішків. Хавки ніякої серйозної не беремо. Нам основне - настрій і пиво. А ще, коли назбирується купа міцних хлопів, підкидають мене догори. І їм подобається, і мені приємно.

У Тернополі збираємось із друзями біля пивзаводу. Там пиво смачне, холодне й по 3 гривні. Беремо ящик чи два і - до озера. Купаємось, п'ємо, веселимося. Коли все випиваємо, а душа далі потребує свята, то йдемо за поповненням.

Відсвяткувати за один день не вдається, бо тут співробітники, там - колишні одногрупники, а ще є друзі й родичі. Таку різношерсту публіку не варто збирати докупи

Бувало таке, що батьки шукали мене три дні після дня народження. У мене то телефон розряджався, то губив десь його. Цього року 13 серпня загубив аж два телефони - мамин і свій. Нашу компанію застав дощ. Ми побігли по болоту. Вже потім помітив, що телефонів нема в кишенях, але знайти їх було нереально.

Найчастіше дарують щось на рибну тематику: рибу акваріумну, іграшкову, до пива, набори для рибалки. Це пов'язано з моїм прізвищем. Бувають і кумедні подарунки. Три роки тому друзі принесли черепаху. Я її назвав Кумом. Торік отримав жовту качечку для ванни, цього року - тамагочі.

Рідні завжди дарують великий кавун. Коли був малий, то батьки відправляли на ціле літо до баби в село. Самі приїжджали лише в серпні на день народження і привозили здоровенного кавуна. Це стало традицією, яку не порушують і тепер.

Цього року на святкування  витратив тисячу гривень. Більшість грошей пішли на пиво.

Сейчас вы читаете новость «Черепаху назвав Кумом». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть