Ексклюзивы
среда, 17 ноября 2010 20:04

Які новини обговорювали на роботі?

"Бурхливо говорили про невиправдано високі ціни на все. Тут трусики від "Вікторії Сікретс" не купиш менше, аніж за 200 гривень, а у Штатах вони в середньому коштують 60–90 на наші гроші. Замовила звідти 10 штук. Авто в більш­менш адекватному стані можна придбати мінімум за 8–9 тисяч доларів, у Німеччині – за 2–3 тисячі. Знайомий купив за кордоном на розпродажі кеди за 5 євро. Заради приколу виставив їх на продаж у столичному бутику, який мають його знайомі. Наступного ж дня за них заплатили більш ніж 1000 гривень".

Вікторія ЧУМАЧЕНКО, 24 роки, культуролог, Київ

"У нас на роботі всі думки про поїздку до Нью­Йорка. У книгарні з учора триває акція, призом у якій буде подорож на двох до Нью­Йорка на п'ять днів. Працівники, на щастя, теж можуть брати участь".

Олександр СЕРЕДА, 19 років, працівник книгарні "Є", Харків

"По радіо передавали, що десь за кордоном провели конкурс і визначили королеву бабусь. Виграла, до речі, українка. То ми з дівчатами обговорювали, що нам таких конкурсів не вистачає в Україні".

Поліна НОСИК, 71 рік, продавщиця меду на столичному
Житньому ринку

"В учительській колеги сказали, що тепер Янукович збирається давати за першу дитину 25 тисяч гривень, а за другу – 50 тисяч. Так молоденькі жінки, які народили цього року, не приховували розпачу".

Світлана КОРОЛЬ, 46 років, вчителька української мови, Львів

"Обговорювали свого начальника. Вчора дізналися, що йому всього 23 роки. Крім мене, там майже всі за нього старші. А на вигляд йому всі 35. Одягається старомодно, голос дуже низький.

Оксана ГЛЕБОВА, 23 роки, телефонний оператор, Львів

"Показували по телевізору, що Укр­залізниця презентувала елект­ронний квиток. Думаю, як класно! Сидиш собі вдома, захотіла куди­небудь поїхати, зайшла в інтернет і купила квиток. Не стоїш у чергах, не нервуєш касира запитаннями. І за цю послугу платиш всього 25 гривень. А зранку колеги на перекурі обурювалися: чому ми маємо платити за послугу стільки? Паперу Укрзалізниця не витрачає, касири не потрібні. Наприклад, колезі з Києва до Вінниці квиток коштує 30 гривень, а із цією послугою – майже вдвічі дорожче. Тим більше гроші йдуть не Укрзалізниці, а якомусь приватному підприємству".

Світлана ЦІЦЮРА, 28 років, секретар, Київ

"Усіх цікавило, коли дадуть зар­плату за жовтень. Кожній уже треба щось на зиму купити".

Юлія ЖУКОВСЬКА, 24 роки, банківський працівник, Луцьк

"Щойно мені передзвонили з банку, клієнтом якого я ніколи не була, запитали якогось Олександра Валерійовича й повідомили, що він заборгував їм 20 тисяч гривень. Питаю: я тут до чого? Виявляється, коли він брав кредит, то дав навмання номер телефону й потрапив на мене. Ще одній колезі так пощастило. Їй теле­фонують із іншого банку – винен той самий Валерійович".

Тетяна МАРКУШ, 32 роки, бухгалтер, Ужгород

"Обговорювали нову машину Skoda Octavia RS. Зійшлися на тому, що дорогувата і в ціні, і в обслуговуванні. 32 тисячі доларів – це занадто".

Сергій ЧЕРНЯВСЬКИЙ, 30 років, держслужбовець

"Дії Табачника і нащо він Януковичу. Зробили висновок – він призначений Москвою, тому Януковичу він хоч і не потрібен, але що ж він зробить. Сьогодні практично онлайн стежимо за обговоренням кодексу і мітингом під ВР – уболіваємо за підприємців".

Михайло ПАРХОМЧУК, 40 років, директор ІТ­компанії

Сейчас вы читаете новость «Які новини обговорювали на роботі?». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть