Ексклюзивы
четверг, 13 января 2011 13:26

Які несподівані інструкції ви чули від керівництва?

 

Генерал-майор МВС АР Крим Василь Бірюков, 62 роки, видав книжку з інструкціями для міліціонерів "Особливості професійної поведінки в специфічних ситуаціях оперативно-розшукової діяльності, пов'язаної з вживанням алкоголю ". У ній автор наставляє оперативників, як правильно пити, як поводитися під час застілля, не видавати таємниць, швидко тверезіти та лікуватися від похмілля.

"Горілка, коли її п'ють, розуму не додає і не забирає, вона перевіряє, чи є він", - пише автор. Похмелятися генерал радить тими ж напоями, що пили напередодні.

Ми запитали у читачів: яких несподіваних правил їм доводилось дотримуватися на роботі?

"Вбігла до нас у кабінет начальниця і голосно всіх запитала: "Хто не закрив кришку унітазу? Ви що - не знаєте, що гроші через унітаз уходять?". Пояснила, що це фен-шуй такий. Наступного дня знову повторила це всім співробітникам".

Сергій П., 41 рік, поліграфіст, Сімферополь

"На стіні в офісі висіла інструкція з техніки безпеки. У ній йшлося, що можна серйозно порізатися папером і друкували поради, як діяти, щоб цього не сталося".

Микола Єременко, 23 роки, програміст, Київ

"Я складала графік куріння та походів на каву. Шеф пояснив: аби не ходили косяками туди-сюди, а синхронно пару разів на день по 10 хвилин".

Катерина БЕВЗ, 37 років, секретар, Дніпропетровськ

"Працювала в компанії, яка ремонтувала комп'ютери. Якось до нашого відділу веб-розробок прийшов директор фірми і сказав: "Відгадайте, чого у нас немає?". Крім мене, у відділі була начальниця, програміст, веб-дизайнер і дівчина, що шукала партнерів для нашої фірми. Директор продовжив: "Логотип - є, слоган компанії - є, а от гімну в нас - немає. Вам усім завдання: придумати слова гімну нашої компанії і музику. Назвіть нас у тексті дітьми сонця і щось таке. Ну, ви зрозуміли".

Оксана СЕРДЮК, 28 років, менеджер з реклами, Іллічівськ Одеської обл.

"У нас у компанії був безглуздий документ із набором правил. Запам'ятала тільки одне - в кабінеті начальника заборонено казати фразу: "Я хотів, але не вийшло". Чоловіки говорили, що вдома над подружнім ліжком повісять".

Олена БОВКУН, 26 років, економіст у нафтогазовій компанії, Полтава

"Працювала секретаркою у фірмі з дуже суворим дрес-кодом. Одного дня вдягнула футболку, доволі пристойну, але не блузку. Прийшла першою, відчинила офіс. Після мене зайшла фінансовий директор, усміхнулася, привіталася. Нас у офісі двоє. Аж тут за 3 хвилини у мене дзвонить телефон. Переляканим голосом менеджер із кадрів питає, в чому я вдягнена і щоб негайно їхала додому перевдягатися, попросивши кого-небудь заступити мене. Я шокована, не можу зрозуміти, як вона знає у що я вдягнена, якщо досі не на роботі. Виявилося, що їй подзвонила фіндиректор, аби не порушувати субординації й не казати мені про мій вигляд напряму. В сльозах поїхала перевдягатися".

Валентина, 24 роки, Київ

"У США працював оператором на американських гірках у парку атракціонів. Там на пальцях можна було мати лише обручку. Забороняли носити будь-які браслети. Хлопці могли мати волосся не довше, ніж до плечей. Жодної бороди чи навіть щетини".

Андрій, 26 років, Львів

Сейчас вы читаете новость «Які несподівані інструкції ви чули від керівництва?». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть