четверг, 13 октября 2011 16:20

Які наслідки для вас мало кохання?

 

Всесвітня організація охорони здоров'я внесла кохання до реєстру психічних захворювань у пункт "Розлад звичок і захоплень". Учені поставили його в одному ряду після алкоголізму, ігроманії, токсикоманії, клептоманії. Перерахували симптоми: нав'язливі думки, різкі перепади настрою, завищене почуття власної гідності, жалість до себе, безсоння, переривчастий сон; необдумані імпульсивні вчинки; перепади артеріального тиску, головний біль, алергічні реакції; синдром нав'язливої ідеї.

Ми запитали у читачів: які наслідки для вас мало кохання?

При зустрічі з коханою по тілі бігали мурашки. Серце ставало наче скажене. Думав, що от-от знепритомнію. Краще було б, якби любов не затьмарювала розум. Щоб людина, навіть кохаючи, могла повністю тверезо мислити. Я ж - не можу. Інакше не допустив би такої різниці у віці - їй усього 16.

Андрій КУЗІВ, 23 роки, інженер-проектувальник, Львів

Сусідка кинулася з четвертого поверху, бо посварилася з коханим. Лишилася жива. Пролежала зі спицями в ногах півроку. Так кохала того хлопця, а він до неї тільки раз прийшов. Приніс гвоздики і сказав, що кидає її, бо не хоче, щоб вона до нього звикала. Ніхто не вартий чужого життя, а любов забирає їх найбільше.

Ольга ТКАЧЕНКО, 55 років, бухгалтер, Харків

Моя любов має чудовий наслідок - двоє прекрасних діток. Відчуття, коли ти кохаєш, подібне на смак справжнього шоколаду: і солодко, і гірко.

Іван ШТУРКО, 27 років, підприємець, Івано-Франківськ

Схудла на 5 кілограмів. Важко було залишатися самій і розуміти, що коханий ніколи не буде зі мною. Постійно плакала.

Альона ВОЛОШИНА, 25 років, дизайнер, Дніпропетровськ

Самовдосконалювався, розвивався, досягав нових висот у справах, кар'єрі, спорті, зовнішньому вигляді. Наприклад, років у 17 пішов у тренажерний зал, бо дівчина, яку кохав, вважала мене занадто худим. У 20 - дали відчути, що я мало заробляю і ходити пішки вже не круто. Зайнявся бізнесом, купив авто. Стусани дуже важливі, якщо робити з них правильні висновки.

Ігор СИВЕРИН, 23 роки, керівник інтернет-проекту, Дніпропетровськ

Два роки кохав одну дівчину, але вона була байдужа до мене. Внутрішній стан був такий, що якби дали крила, то злетів би в небо. Величезний притік енергії, постійно хотілося творити. Навіть вірші почав писати, хоча до того сміявся з таких. Пізніше все змінилося на неприязнь до тієї дівчини. Вчимося в одному університеті, але навіть бачити її не хочу.

Станіслав СИРОВАЦЬКИЙ, 20 років, студент, Донецьк

У 15 років наковталася таблеток після того, як мене кинув хлопець. Добре, що таблетки були від підшлункової залози, мене вирвало і все обійшлося. В родині навіть ніхто не помітив. Потім із цим хлопцем ще два роки зустрічалися, сама кинула. Його посадили у в'язницю за крадіжку. Як подумаю, що могла вкоротити віку собі через того придурка, аж соромно стає.

Тетяна МОСКАЛЕНКО, 32 роки, менеджер із продажу, Київ

Зустрічаюся з дівчиною максимум двічі, щоб переспати - і все. Не хочу серйозних стосунків. Кохання залишило глибоку рану.

Роман МЕЛЬНИК, 22 роки, студент, Львів

Із восьмого класу була закохана в молодого вчителя-фізика. Ніколи не цікавив цей предмет, але, щоб йому сподобатися, готувалася до кожного уроку. Навіть попросила батьків, щоб найняли мені репетитора. В результаті - ходила на всі олімпіади, вступила до престижного вузу. Про фізика давно забула, але якби не він, не стала б тією, ким є зараз.

Наталія ОСАДЧА, 29 років, тестувальник-програміст, Київ

Втратила всіх друзів, бо хлопець, якого я кохала, ображався, якщо я з кимось говорила, усміхалася комусь. Скандалив, якщо хтось на мене дивився. Ревнував навіть до троюрідного брата, бо в того була класна фігура.

Олена МАСЛЯК, 20 років, студентка, Львів

Сейчас вы читаете новость «Які наслідки для вас мало кохання?». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть