среда, 01 февраля 2012 17:55

Які курйози траплялися з вами на весіллях?

 

В Аргентині суддя, яка реєструє шлюби, помилково видала наречену заміж за свідка. Переплутала документи. Це сталося в місті Кордова, столиці однойменної провінції. Коли зрозуміла свою помилку, повідомила про неї 30-річній нареченій. Потім анулювала документи свідка, й тепер йому потрібно отримати нові. У книзі цивільних актів дані про молодят були записані вірно.

Ми запитали в читачів: які курйози траплялися з вами на весіллях?

Чоловік вивихнув щелепу. Після першого застілля влаштовували конкурс для молодят з яблуком. Ми мали з'їсти його, не торкаючись руками. Тоді не знатимемо горя й печалі, тільки щастя. Мій чоловік так хотів відгризти всю ту печаль, що, широко роззявляючи рот, вивихнув щелепу. Його відвезли в травмпункт. Я лишилася вдома й гірко плакала, а гості в цей час танцювали.

Олена МАСЛОВСЬКА, 29 років, домогосподарка, Тернопіль

Наречений побив тещу. Був добряче напідпитку.

Софія КОЗИК, 27 років, продавець, Київ

"Засвітила" свої труси на весіллі в подруги. Був конкурс, де старший свідок мав пронести мене в різних позах від одного столу до іншого. Коли перевалив через плече, спідниця поступово сповзла до ніг, повністю оголивши зад.

Ольга ПРОТАС, 28 років, домогосподарка, Полтава

На весіллі знайомих для нареченого був конкурс - нарізані з паперу сліди розклали на підлозі до нареченої. По них він повинен іти, кажучи комплімент чи ласкаве слово. Ступивши перший крок, сказав "кохана", другий - "красуня", третій - "хороша моя", на четвертому послизнувся, упав і сказав "б...дь". Ми зо сміху попадали. Наречена не образилась, теж сміялася.

Лариса ШУМСЬКА, 28 років, психолог, Одеса

На нашому весіллі був чоловік - веселий такий, душа компанії. У всіх конкурсах брав участь. За кілька днів, коли згадували весілля з родичами, батьки дружини сказали, що в мене класний дядько. А я думав, що це вони його запросили. І батьки мої так думали.

Іван БАНЯС, 31 рік, будівельник, Ужгород

Ми розписувалися 8.08.2008. Тоді охочих було чимало. Нас швидко розписали і віддали паспорти. Коли приїхали в церкву, священик не захотів вінчати. Сказав, що обман - це великий гріх і ми за нього будемо покарані. Виявляється, свідоцтво віддали наше, а паспорти - іншої пари. Довелося їхати в загс. 2 години чекали, доки інша пара помітить, що в них чужі паспорти. Прибіг переляканий жених.

Анна КРАВЧЕНКО, 24 роки, бухгалтер, Київ

На весіллі в друзів один із гостей так напився, що поверх штанів одягнув труси-стрінги. Зняв їх зі старшої дружки. Бігав по ресторану, кричав, розбив лампу, голову і з весілля його забрала "швидка".

Надія ЖУРИД, 22 роки, студентка, Чернігів

Біля під'їзду жениха зустріли люди, які вимагали викуп за наречену. Я був свідком на весіллі. Дав їм пляшку шампанського, цукерки, а жених - ще сотню гривень. Цей спектакль затягнувся на годину. Врешті ведуть до нареченої. Відчиняють двері, а там стоїть дівчина у весільній сукні, але не його. Виявилося, що того дня в тому самому під'їзді було два весілля.

Андрій КОВАЛЬ, 31 рік, працівник банку, Львів

Я на своєму весіллі впала і ледь не покотилася у воду. Була на шостому місяці вагітності. Не помітила корінь дерева і зачепилася, коли фотографувалася. А чоловік так махав руками на бенкеті, танцюючи, що обручка злетіла з пальця і зарядила свату в чоло. Ледве її потім знайшли. Дорогою додому чоловік зачепився за той самий корінь і сильно забився.

Юлія КЛАДКОВА, 25 років, в декретній відпустці, Київ

На моє весілля прийшов колишній хлопець. Напився і всім гостям розказував, що досі мене любить. Потім з'ясовував стосунки з моїм чоловіком. Коли помирилися, замовили купу спиртного в ресторані, хоча алкоголь був на столах. Після весілля нам принесли окремий рахунок на 700 гривень.

Ольга ДЗЮБИЧ, 24 роки, Київ

Сейчас вы читаете новость «Які курйози траплялися з вами на весіллях?». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть