Ексклюзивы
четверг, 03 марта 2011 12:54

Як видурювали гроші в батьків?

 

Минулого тижня міліція міста Краматорськ на Донеччині затримала 14-річну школярку. Вона сказала батькам, що йде у взуттєву майстерню, але додому не повернулася. За якийсь час зателефонувала і сказала: "Мене закрили, не випускають. Треба віддати 3 тисячі гривень викупу". Потім із мобільника доньки батьки отримали СМС: "Гроші покладіть у трубу на шкільному дворі".

Звернулися до міліції, купюри поклали у вказаний сховок. Оперативники, що стежили за місцем подій, побачили, як до труби йде "викрадена" разом із подругою. Дівчина пояснила: гроші їй були потрібні на косметику і на інтернет-клуби.

Ми запитали читачів, як вони видурювали гроші у батьків?

Гроші за навчання тато й мама дають кожного семестру. Досі кажу їм, що вчуся. А вже півтора року, як відрахована.

Марта, 21 рік, офіціантка, Київ

Якось, у першому класі після школи, підійшла до тата, коли він розмовляв із дядьками. Він дістав із кишені рубля і сказав: "Купи собі й подружкам морозиво". Ми пішли в кафешку "Колобок", де стаканчик морозива коштував 10 копійок. Після цього я швидко просікла - гроші треба в тата просити, коли він розмовляє із чужими дядьками. Поверталася зі школи і йшла найперше в центр. Дивилася, чи тато там.

Олеся Рішко, 27 років, перекладач, Хуст, Закарпатська область

Розповідаю, що збираємо викладачеві по 20 гривень на день народження. Або - треба гроші на підручники. Завжди проходить, ні разу не відмовили. Головне - не просити великої суми та кілька разів - на одне й те ж. От тоді будуть перевіряти, дзвонити до знайомих. Гроші витрачаю на пиво з хлопцями. Інколи цигарками бавлюся.

Андрій Бутенко, 15 років, Болград, Одеська область

Коли ще вчився в школі, щодня брав у батьків 15 копійок на обід в їдальні. Але обідати не ходив - збирав на дитячий бінокль. Склав так 5 рублів. Батьки "попалили", коли йшов у магазин із мішком копійок. Гроші забрали, накричали. Бінокль купили аж через два роки.

Юра Сегеда, 37 років, програміст, Вишневе, Київська область

Кілька місяців ходив на додаткові уроки з англійської. Потім ніби записався на танці. Батьки погоджуються на всі гуртки. У них нема часу перевірити. Тому шукаю новий гурток, як планую велику покупку. Потім кажу: вже не ходжу, бо це - не "моє". Знаю, що некрасиво. Тому інколи підробляю.

Сергій Онищенко, 19 років, студент, Харків

Казала, що кину хлопця, якого мама дуже не любила. Тільки щоб вона дала мені гроші на нову спідницю й блузку. Хлопця пізніше все одно покинула. Але не через шмотки.

Андріана Вороніна, 24 роки, менеджер із продажу, Київ

Брала тата в магазин, коли мені треба було щось купити із косметики. Спершу підводила його до дорогущих екземплярів, потім - до менш дорогих. І завжди спрацьовувало! І тато радий: знає, що "зекономив", і дав бабос не на сигарети. І я - задоволена.

Дарина Марциновська, 22 роки, Кривий Ріг

7-річною вкрала у батьків мільйон купонів. Купила жвачок, цукерок, решту грошей назад поклала. Пам'ятаю, взяла мішечок ірисок, упаковку ментолового Stimorol і M&Ms. Батькам сказала, гроші забрали злодії. Ніби бачила, як хтось із хати вибігав. Здали мене люди. Бачили, як дитина прийшла в магазин із великою сумою і купує всяку фігню. Батьки притисли до стінки. Зізналася.

Оксана Когут, 24 роки, медсестра, Полтава

Коли тато й мама приходили з роботи, я лазила по кишенях і забирала дрібноту. Вони ніколи не звертали уваги, що копійок нема. А я наскладала на нову ляльку.

Світлана Продан, 24 роки, офіс-менеджер, Свалява, Закарпатська обл

Сейчас вы читаете новость «Як видурювали гроші в батьків?». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть