Ексклюзивы
четверг, 24 марта 2011 13:13

Як ви "палилися" в соціальних мережах?

 

Британець Джо Пейдж кілька днів гуляв вулицями рідного Брайтона з рекламним щитом. На ньому написав зізнання: він зрадив кохану і тепер кається. "Я дуже її люблю і зроблю будь-що, аби вона повернулася до мене. Я прошу вибачення ", - було на щиті. Зі слів Джо, подруга дізналася, що в нього зав'язалися стосунки з іншою дівчиною, через Facebook.

Ми запитали читачів: як ви "палилися" в соціальних мережах?

Вирішили з подругою помститися її колишньому коханому. Хотіли витягти його на побачення і найняти хлопців, щоби побили. Додала його в друзі на сайті "ВКонтакте". Написала, що дуже мені сподобався. Довго переписувалися. Добре думала над кожною відповіддю. Попередньо видалила свою подружку з друзів, підчистила сторінку, але залишила місце народження і заклад,де вчуся. На цьому і "спалилася". Бо він знайшов таки наших із подружкою спільних друзів. Здогадався.

Наталія ЛУЦАН,19 років, студентка, Київ

У своєму "Живому журналі" написала: "Тепер точно знаю, якого весілля я не хочу". Мала на увазі весілля подружки, на якому була днями. Знаю, що вона взагалі не користується соціальними мережами. Але в нас виявилися спільні друзі у ЖЖ. Вони й переказали їй мій пост.

Марія МАРКУШ, 29 років, м. Хуст, Закарпатська обл.

"Спалив" своїх підлеглих. За тиждень до Нового року дві працівниці-подружки подзвонили і, кашляючи у трубку, сказали, що захворіли. Узяли лікарняний. Було дуже важко справлятися самому, але думаю, грип є грип, хай підлікуються. За три місяці на Facebook одна з них вивішує фото "Новий рік 2010 у Франції". Я їх не звільнив, але довіри до них більше немає.

Антон КОРОВАЙКІН, 37 років, керівник підприємства, Донецьк

Знайшла подругу дитинства на сайті "Одноклассники". Не бачилися з нею років із 10. Побачила її фото з Туреччини, Єгипту, з Парижа. Трохи навіть позаздрила. Почали листуватися. Вона написали в приватному повідомленні, що вийшла заміж за багатого, роз'їжджає по всьому світу, щаслива. Але чоловіка на її знімках ніде не було. А цікавість мене аж розпирала. Полізла дивитися фото її друзів. Хотіла знайти її обранця. Натрапила на одну фотографію. Там дівчинка була під пальмою з моєю подругою. Під ним було написано "Євочка з нянею". Мені стало її жаль.

Вікторія КИРИЛОВА, 45 років, бухгалтер, Харків

Чоловік часто їздить у відрядження по Україні. Але ми на зв'язку постійно. Увечері щоразу питає, що роблю. Сердиться, коли сиджу в соціальних мережах. То я йому казала, або книжку читаю, або спати лягаю. А сама лізла дивитися новини у друзів, їхні нові фото. Недавно він теж зареєструвався , а мені нічого не сказав. Заходив із мобілки. Бачив, що я була онлайн, і одразу набирав мене. Кілька разів так "палилася".

Марія ГАВРИЛЮК, 30 років, перекладач, Львів

"За статус "Ненавижу свою роботу. Ушел в транс", який я встановив в "Одноклаcсниках", мало не полетів із посади керівника. Мав серйозну розмову із шефом. Просив у нього вибачення. Змушений був узяти відпустку за власний рахунок і подумати про свою поведінку. Підприємство дуже відоме в Україні. Я передчував щось не те, коли шеф "запропонував дружити" на цьому сайті. Ніби й незручно було не додати. Усі фото від нього закрив, а про статуси забув.

Назар, 29 років, керівник відділу продажу, Київ

Продаю товар через різні форуми. На autoua.net один користувач постійно на мене гнав. Казав, що я продаю якесь "гівно". А це були таблетки для прання з Німеччини. Зареєструвалася під іншим ніком, і цей чоловік купив ці самі таблетки.

Олена ОЛЕСЬ, 25 років, менеджер із продажу, Київ

Я заробляю через соціальні мережі. У мене розважальний сайт, і багато хто приходить на нього із сайта "ВКонтакте", "Одноклассники". На цих сайтах у мене п'ять-шість фейків - фальшивих сторінок. Я їх створюю, щоби "подружитися" з різними соціальними групами. Наприклад, придумую образ 30-річної людини і спілкуюся на сайтах із тими, кому 30. Інколи забуваю і часто "палюся" на тому, що від імені дівчини пишу: "пішов гуляти".

В'ячеслав ЖУКОВСЬКИЙ, 24 роки, Луцьк.

Сейчас вы читаете новость «Як ви "палилися" в соціальних мережах?». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть