четверг, 11 ноября 2010 13:07

8 листопада в Чорному морі за 70 км від Ялти стався землетрус

 

Неділя, 7 листопада, 9.20


Екс-губернатор Черкаської області 51-річний Олександр Черевко відкриває в інтернеті сторінку черкаських новин. Заходить на сайт "Провінція". Там надруковані прізвища кандидатів-мажоритарників, які перемогли на виборах до обласної ради. По Звенигородському виборчому округу №8 переможцем значиться депутат-регіонал Олександр Дудник.

- Такого фальшування не було навіть у 2004 році, - обурюється. - Я маю протокол із "мокрою" печаткою, де чорним по білому написано, що я набрав 3369 голосів, а мій суперник - 3200. Там є підписи всіх членів комісії. 4 листопада відбулося засідання районної виборчої комісії на якому було визнано мою перемогу. Ніхто нічого не оскаржував, усі опоненти змирилися.

У понеділок Черевко спробував отримати протокол, у якому переможцем визнаний Дудник в обласній виборчій комісії. Йому заявили, що голови комісії Ольги Козько на місці нема, а протокол у її сейфі. До кінця дня Ольга Козько не з'явилася. Черевко звернувся до суду.

 

У Києві на вул. Красилівську до Наталії Єсипчук, 73 роки, приїжджає 47-річний син Дмитро. Каже збиратися, мовляв, її очікує сюрприз. У жінки день народження.

Двома машинами Citroen родина Єсипчуків їде на поле, що за житловим масивом Троєщина.

- Думала, буду дивитись, як тут літають. Виявилося, маю сама летіти, - говорить жінка.

Сіла в паратрайк - літальний пристрій із пропелером і парашутом. 15 хв. пенсіонерка ширяла в небі на висоті 300 м.

- Колись сказала, що хотіла би відчути себе птахом, - пояснила Наталія Єсипчук такий подарунок від дітей.

Вартість 1 хв. польоту - 60 грн.




Андрій Тарнавський, 34 років, купує 10 п'ятилітрових пляшок питної води в гуртівні "Наш" на околиці Львова. Він живе в селищі Оброшине, за 5 км від обласного центру. Там уже другий тиждень нема води.

- Люди всі в шоці. Завтра храмовий празник - святого Дмитра. Жінки холодці варять, голубці крутять, а води нема. Нібито згорів насос, що закачує воду багатоповерхівкам. А чому його не ремонтують, ніхто не знає. Дзвонимо в сільраду - голови на місці нема. Секретарка в жек відсилає. Там начальник руками розводить, мовляв, нема за що ремонтувати. Води в найближчі дні ніхто не обіцяє, - каже Тарнавський.

У нього двоє малих дітей. Відвіз їх до тещі, бо вдома нема чим помитися.

 

По центральному проспекту міста Маріуполь Донецької області крокує близько трьох тисяч демонстрантів. Місцеві пенсіонери організували ходу на честь 93-ї річниці Жовтневої революції. У руках тримають червоні прапори й транспаранти. Колону супроводжують працівники міліції. Доходять до пам'ятника Ленінові, де проводять урочистий мітинг. До демонстрантів долучилися представники Союзу анархістів України. Пояснили, що батько Махно теж допомагав більшовикам.

 

23-річна Лідія Куценко зі Сміли несе куплене днями цуценя чіхуахуа колишнім господарям.

- Заплатила за нього 250 гривень. Домовилися, що стільки ж поверну за тиждень. Назвали Хондою, бо дуже швидко бігало. Постійно під ногами, я не раз наступала на нього. Щоночі тільки й вискакувало на нашу постіль. Ми так із чоловіком за ці три дні виснажилися - гірше, ніж було з малою дитиною. Подзвонила господарям із хвилюванням, мовляв, чи не можна його повернути. А вони: "Приносьте". Хонда як вгледіла домівку, очі зробилися, як 5 копійок, і мерщій плигнула господині на руки. Мабуть, уже не вперше її вертають, - сміється Лідія.

 

У морзі міста Тульчин на Вінниччині роблять розтин тіла колишнього депутата міськради Олега Федорова, 48 років. Уночі 6 листопада він застрелився з пістолету, переробленого під бойові кулі. На столі залишив записку: "Прошу в моїй смерті не винити нікого", а також заповіт на всіх членів родини.

Федоров був співвласником Тиманівського цегельного заводу.

- Останніх півроку Олег Вікторович відійшов від роботи в міськраді. На нинішніх виборах від партії "Зелених" балотувався в депутати міськради і не пройшов. Але не думаю, що це було основною причиною, - каже голова міськради Валерій Весняний, 54 роки.

Колеги Олега сумніваються, що чоловік застрелився.

- Розмовляв із ним у п'ятницю. Збирався в суботу із сім'єю на день народження, був оптимістичний,- додає інженер із благоустрою міста Ростислав Борода, 54 роки.

У день самогубства цивільна дружина Олена була на сесії в Києві, де заочно навчається. Купила там весільне плаття та дві обручки. Пара мала одружитися за два тижні.

 





Із листопада жителі Донецької й Луганської областей, які хочуть відвідати Францію, можуть подати документи на оформлення короткострокової візи до генконсульства Чехії в Донецьку.

8 листопада в Чорному морі за 70 км від Ялти стався землетрус. О 14.55 сейсмологи зафіксували поштовх із магнітудою 3,5 бала за шкалою Ріхтера, о 18.09 - 3 бали. На півострові поштовхів не відчули.

Проти екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка порушили кримінальну справу, з нього взяли підписку про невиїзд. Правоохоронці звинувачують політика в розкраданні бюджетних коштів у особливо великих розмірах. Йому загрожує від трьох до восьми років. Сам Луценко вважає, це розплата за те, що він боровся з криміналітетом.

Від серцевого нападу помер кандидат на посаду голови селища Гвардійське в Сімферопольському районі АР Крим 60-річний Федір Поляков. Це сталося в селищі Рибаче під Алуштою, де він святкував свою перемогу на виборах, яку ще не встигли визнати офіційно.




"Мати виробництво Microsoft в Україні - це все одно, що отримати в якості сусіда по поверху Барака Обаму"

Віце-прем'єр-міністр Борис КОЛЕСНИКОВ про співробітництво на зустрічі з гендиректором корпорації Microsoft Стівом Баллмером

 



15 діб

відсидів у ізоляторі тимчасового утримання міста Запоріжжя 19-річний Дмитро Мальцев. Він облаяв співрозмовників у місцевій інтернет-мережі "Чатинет". У протоколі про адмінпорушення записано: "Нецензурно висловлювався й не реагував на зауваження"





Влада думає, що закручує гайки, а насправді - стискає пружину.


За порадою піарників, Януковича тепер будуть фотографувати тільки на тлі щасливих українців. Усі 10 щасливців уже зараховані до штату Адміністрації президента й будуть постійно супроводжувати його.


- Навіщо Янукович призначив Генпрокурором свого кума Пшонку?
- Хрущов усіх задовбав своєю кукурудзою, Черновецький - своєю гречкою, ось і Янукович хоче всіх задовбати своєю Пшонкою.


Табачник заявив, що не може бути сучасного вченого, який не володіє іноземною мовою. Саме тому він докладає всіх зусиль, щоб українська стала іноземною.

Сейчас вы читаете новость «8 листопада в Чорному морі за 70 км від Ялти стався землетрус». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть