Ексклюзивы
пятница, 03 октября 2008 07:12

"Москвич" Віталія Євтушенка заводиться без прогріву

45-річний Віталій Євтушенко з Черкас п"ять років тому придбав старий"москвич". До цього мав "жигулі" тринадцятої моделі.

— "Москвича" купив у рідної сестри за 550 доларів. Машині вже 23 роки. Зробив косметичний ремонт, підфарбував. Позаливав мовілем, щоб не пропадав метал. У машині були тяги від "волги". Замінені коробка передач і пічка. Мотор рідний. Коли брав машину, на спідометрі було 50 тисяч кілометрів. Уже наїздив  майже стільки ж. Але капітального ремонту не робив. Упевнений, що без нього  машина може пройти і 200 тисяч кілометрів. Заводжу без прогріву, — Віталій Миколайович повертає ключа, й авто починає працювати. "Москвич" голубого кольору в нормальному стані. На дисках коліс — ковпаки.

Євтушенко працює охоронцем на підприємстві "Черкасиводоканал". Живе в дев"ятиповерхівці на вул. Тараскова. Має пасіку, вулики вивозить на поля "москвичем".

— Як були "жигулі", чіпляю півтонни і чуствується. Якщо мало масла, то й мотор може вийти зі строю. У "москвича", якщо масла на палець, все одно буде їхати. І мотору нічого не станеться. Буває, завантажую й до тонни. У багажник клав по 300 кілограмів, і ресори не просідають. Хоч за паспортом можна п"ятдесят. Да, машина повільна. Швидше ста кілометрів вже не побіжить. Але в іномарку стільки не завантажиш.

Нещодавно Віталій Євтушенко купив потриману "волгу".

— Вона потужніша і теж роботяга. "Москвич" тепер збираюся продати за 7 тисяч гривень. Дешевше не віддам. Хай краще стоїть.

Сейчас вы читаете новость «"Москвич" Віталія Євтушенка заводиться без прогріву». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть