Ексклюзивы
четверг, 04 декабря 2008 17:02

Балет "Тодес" брав участь у концертах Майкла Джексона

Балет "Тодес" брав участь у концертах Майкла Джексона

9 грудня в палаці культури "Дружба народів" виступить із програмою "Вибране" шоу-балет Алли Духової "Тодес". До програми ввійдуть найкращі номери. 26 танцівників виступатимуть півтори години.

Балет "Тодес" був створений 21 рік тому. В кожному їхньому танці є тема кохання, взаємини між жінкою та чоловіком.

Алла Духова вперше вийшла на сцену в Ризькому цирку. Тоді вона виступала в номері "Слони й танцівниці". Після травми ноги мусила облишити цирк. Згодом Алла познайомилася з директором будинку культури.

— Він мені запропонував створити танцювальний колектив. Так з"явився "Експеримент", в ньому танцювали тільки дівчата, — згадує Алла. — На фестивалі в литовському місті Паланга ми познайомилися із пітерськими брейкерами. Я закохалася в одного, В"ячеслава Ігнатьєва. Наші колективи об"єдналися, назвалися "Тодес". Це елемент у фігурному катанні, коли чоловік навколо себе крутить партнерку.

"Тодес" співпрацював із Софією Ротару, Валерієм Леонтьєвим, Аллою Пугачовою, Крістіною Орбакайте, Ларисою Доліною, Олександром Буйновим, Володимиром Пресняковим.

1999 року "Тодес" і Філіп Кіркоров брали участь у благодійних концертах Майкла Джексона. 2002-го Духова була хореографом французької пари Марини Анісіної і Гвендаля Пейзера, які стали олімпійськими чемпіонами з фігурного катання.

Нині в країнах СНД є 36 шкіл-студій "Тодеса". В Україні — в Києві, Донецьку й Харкові.

— Приймаємо всіх. Краще приводити дітей із 6–7 років. Буває, що приводять 4-річних, їх також приймаємо. Вони навчаються бути в колективі, слухати музику, не боятися сцени, — пояснює Духова. — До нас приходять "дівчата-пампушки" й усе в них виходить. А буває навпаки, зовнішні дані безперечні, а очі потухлі, енергії немає.

9 грудня, Черкаси, палац культури "Дружба народів". Концерт шоу-балету "Тодес". Початок о 19.00. Квитки 150–250 грн.

Сейчас вы читаете новость «Балет "Тодес" брав участь у концертах Майкла Джексона». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть