Ексклюзивы
четверг, 30 октября 2008 20:08

Анатолія Чупруна затримали за хабарництво

Анатолія Чупруна затримали за хабарництво

24 жовтня затримали секретаря Чорнобаївської селищної ради 33-річного Анатолія Чупруна. 3 травня він виконував обов"язки голови. Чоловіка підозрюють в отриманні 100 тис. грн хабара.

Таку суму Чупрун начебто вимагав від підприємця за надання у приватну власність двох земельних ділянок площею 0,3 га. Посадовець запропонував принести гроші до будинку, де проживає, та передати їх матері. Після отримання коштів документи обіцяв віддати в кабінеті.

— Це провокація, — стверджує адвокат затриманого Станіслав Головня. — У тому, що я зараз бачу, складу злочину немає.

Депутати селищної ради розповідають, що чоловік, який нібито дав хабара, чотири місяці ходив до селищної ради із проханням виділити йому в центрі Чорнобаю земельну ділянку під забудову. Проте вільних ділянок у райцентрі немає. Анатолій Чупрун погодився продати йому ділянки — свою та сестри. За це й отримав гроші.

— Саме затримання було показовим, його в наручниках водили перед райадміністрацією, знімали все на камеру, — каже депутат 43-річний Ігор Фесун.

Анатолій Чупрун родом із Чорнобаю. Одружений, має трьох дітей — 13-річного сина та 3-річних доньок-двійнят. Живе з родиною в будинку матері-пенсіонерки. Працював на заводі продтоварів, у податковій та пенсійному фонді, був завідувачем відділу комунального майна райради. 2006-го став депутатом селищної ради, потім її секретарем. Із травня цьогоріч виконував обов"язки голови селищної ради замість Григорія Злидаря, який перебуває на лікарняному.

Міліціонери забрали печатки й документацію селищної ради.

— Ми не можемо заплатити за електроенергію, виділити харчі для дитячого садка, не можемо навіть паспорта людині завірить, — каже заступник голови селищної ради Володимир Огнівенко.

Нині Анатолій Чупрун у слідчому ізоляторі Придніпровського райвідділку міліції Черкас.

Сейчас вы читаете новость «Анатолія Чупруна затримали за хабарництво». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть