понеділок, 10 січня 2011 10:58

Басс одружиться з вагітною моделлю

Автор: фото з сайта www. forum.exler.ru
  Телеведуча та екс-модель Ксенія Кузьменко від першого шлюбу має сина Олександра
Телеведуча та екс-модель Ксенія Кузьменко від першого шлюбу має сина Олександра

Банкір, екс-заступник мера Києва 31-річний Денис Басс готується до весілля з телеведучою і екс-моделлю Ксенією Кузьменко, 34 роки.

— Одруження планується на найближчий час, бо Ксюша вагітна, — кажуть знайомі Дениса. — До Ксенії він зустрічався з кількома моделями. Через зайнятість не мав часу думати про сім'ю. Його батьки давно просили онуків. Наречена на п'ятому місяці. Народжуватиме на початку весни.

2008-го Бассу приписували роман із моделлю 26-річною Ганною Павлович, яка до того зустрічалася з Андрієм Ющенком, сином екс-президента. Ксенія 1997-го отримала титул "Міс Україна". 2009-го розлучилася з нафтовим магнатом Олександром Онищенком. У них підростає спільний син Олександр, 8 років. Екс-чоловік залишив Ксенії кілька квартир та рахунок у банку.

— Пара познайомилася торік на вечірці. Басс пропонував їй поселитися у своїй квартирі, але Ксеня боялася чуток. У гості приходила через чорний хід. Коли Дениса звільнили з мерії, разом виїхали за кордон. В Україну Денис приїжджає сам двічі на місяць. Провідує батьків, заїжджає у свою київську квартиру. Мабуть, весілля буде скромне.

Майбутнє подружжя відмовляється від коментарів. Басс на дзвінки не відповідає.

— Я за кордоном. Мені не зручно говорити, — каже Ксенія. — Вагітність і весілля — це справа двох людей, їхніх рідних та близьких. А всі інші нехай не сунуть ніс у чуже життя.

Інформацію про весілля і вагітність Кузьменко не спростовує.

Зараз ви читаєте новину «Басс одружиться з вагітною моделлю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути