вівторок, 14 грудня 2010 10:18

59 членів української делегації не потрапили на літак через п'яних колег

59 членів української делегації не потрапили на літак через п'яних колег

Кілька членів української делегації намагалися в аеропорту "Франкфурт" в нетверезому вигляді потрапити на борт літака, що прямував в Йоганнесбург.

Про це повідомив речник Міністерства закордонних справ Олександр Дікусаров.

Дікусаров, відповідаючи на питання, чи може МЗС підтвердити інформацію про зняття членів української делегації з рейсу у Франкфурті, сказав: "Є така інформація".

"Ми зв'язалися з Генконсульством у Франкфурті-на-Майні, зв'язалися з поліцейським відділенням в аеропорту. Ми перевірили, що мова йде про групу з 59 осіб, які прямували транзитом через Франкфурт в Йоганнесбург. Авіакомпанія прийняла рішення про недопущення декількох пасажирів на борт через їх нетверезий стан", - розповів речник.

За словами Дікусарова, в результаті група прийняла рішення залишитися в аеропорту до наступного рейсу, який був 12 грудня.

"За наявною інформацією, вчора зазначена група разом з іще однією групою прибула в Йоганнесбург", - сказав представник МЗС.

При цьому в прес-службі не змогли називати імен тих, кого не пустили на борт, підкресливши що ніяких претензій України або групи через цей інцидент не висувалося.

Також в МЗС не змогли назвати мету поїздки делегації.

"Черговий зміни, який зафіксував зазначений факт, повідомив, що протокол про правопорушення з боку вказаної групи пасажирів не складався", - сказав Дікусаров.

Нагадаємо, у ЗМІ з'явилось повідомлення про те, що, начебто, українська делегація у складі 93 осіб від Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, що прямувала до Південної Африки, була знята з борту літака в аеропорту м. Франкфурт-на-Майні. Джерело видання "Публічні люди" стверджувало, що причиною можливого конфлікту стало алкогольне сп'яніння деяких членів делегації.

Проте Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України спростувало інформацію про затримання своєї делегації.

ЛІГА

Зараз ви читаєте новину «59 членів української делегації не потрапили на літак через п'яних колег». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути