четвер, 02 грудня 2010 12:27

Ковпак продовжить кар'єру в "Арсеналі"

Ковпак продовжить кар'єру в "Арсеналі"

Сьогодні, 2 грудня, нападник Олександр Ковпак підписав контракт з київським "Арсеналом". Угода розрахована на три роки. У столичний клуб один з кращих форвардів Прем'єр-ліги переходить на правах вільного агента, оскільки термін дії його контракту з "Таврією" закінчується наприкінці грудня 2010 року.

У цілому за шість років, проведених у "Таврії", Ковпак взяв участь в 177 матчах чемпіонату і Кубка України, а також євротурнірів і забив 53 голи.

Напевно, ці цифри могли б вийти ще більшими, але керівництво клубу, дізнавшись про бажання футболіста після закінчення контракту змінити обстановку, в останніх офіційних поєдинках 2010 відправило форварда в глибокий запас.

Нагадаємо, раніше керівництво сімферопольської "Таврії" заслало у дубль також віце-капітанів Дениса Голайдо та Іллю Галюзу. За неофіційною інформацією, Голайдо може перейти у "Кривбас", Галюза - в "Зорю".

За матеріалами Агенство С. В. С.

Зараз ви читаєте новину «Ковпак продовжить кар'єру в "Арсеналі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути