Ексклюзиви
четвер, 20 травня 2010 09:25

Капітаном "Таврії" цікавляться два російські клуби

Капітаном "Таврії" цікавляться два російські клуби

Нападаючий і капітан "Таврії" Олександр Ковпак потрапив у поле зору двох команд російської Прем'єр-ліги. За інформацією російських ЗМІ лідером атак сімферопольців активно цікавляться "Сатурн" і "Амкар".

Річ у тому, що першій команді треба вибиратися з останнього місце в турнірній таблиці. Але незрозуміло навіщо клубу Ковпак, якщо в розпорядженні "інопланетян" кілька атакуючих гравців.

Інша справа - "Амкар". У клубу скоро завершить кар'єру головний нападаючий Кушев і йому заміну ще не знайшли. Оскільки у "Амкара" є хороший селекційний досвід з українським чемпіонатом (росіяни купили Георгія Пеєва і Віталія Федоріва у "Динамо"), то можна вважати цю інформацію більш достовірною.

Навесні 2009 року після переходу Володимира Гоменюка до дніпропетровського "Дніпра" Ковпак став капітаном. У сезоні 2008/2009 з 17 голами став найкращим бомбардиром чемпіонату України.

У травні 2009 року продовжив свій контракт з "Таврією" до кінця 2010 року. Хоча міг перейти в один з клубів України, Росії, Франції та Німеччини.

У цьому сезоні Ковпак виграв перший трофей у кар'єрі - Кубок України. У фіналі проти донецького "Металурга" (3:2) Олександр забив один з голів "Таврії".

За матеріалами Турнір, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Капітаном "Таврії" цікавляться два російські клуби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути