вівторок, 10 серпня 2010 10:50

Ковпак більше не буде капітаном "Таврії"

Ковпак більше не буде капітаном "Таврії"

Невдалий старт "Таврії" у чемпіонаті Української прем"єр-ліги (4 очки після 5-ти турів; 13-е місце в турнірній таблиці) послужив приводом для серйозної розмови з командою почесного президента клубу Сергія Куніцина. Перед командою і тренерським штабом поставлене завдання вже у найближчих турах виправити ситуацію.

Також результатом зустрічі, яка відбулася на базі в Поштовому, стала зміна капітана команди. Керівництвом клубу капітаном "Таврії" призначений 28-річний захисник Антон Монахов (провів за сімферопольську команду 66 матчів у чемпіонаті України і 5 - в Кубку країни; дворазовий переможець Всесвітньої Універсіади; майстер спорту міжнародного класу).

Нагадаємо, капітаном "Таврії" був нападник Олександр Ковпак. У матчі 5-го туру проти "Дніпра" футболіст не реалізував пенальті. Команда програла з рахунком 0:1.

Тим часом, наступником воротаря Максима Старцева, який перейшов недавно з "Таврії" до "Металіста", в кримському клубі стане 31-річний білорус Василь Хомутовський. Воротар грав у німецькому "Аугсбурзі".

У багатій біографії Хомутовського, який протягом восьми років виступав за збірну Білорусі, значаться виступи в чемпіонатах п"яти країн - Білорусі, Росії, України, Румунії та Німеччини. Що цікаво: в нашій країні новачок "Таврії" захищав кольори "Металіста".

За матеріалами СК "Таврия", Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Ковпак більше не буде капітаном "Таврії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути