Ексклюзиви
четвер, 11 листопада 2010 12:20

"Таврія" перевела трьох лідерів команди в "дубль"

"Таврія" перевела трьох лідерів команди в "дубль"

Керівництво сімферопольської "Таврії" заслало у дубль своїх зірок - капітана Олександра Ковпака (на фото), а також віце-капітанів Дениса Голайдо та Іллю Галюзу. Офіційна аргументація - "з метою підвищення ефективності гри основи і дубля". Неофіційна: у трьох 31 грудня закінчуються контракти, а так як вони не хочуть їх продовжувати, то й основній команді не потрібні.

"Відбувся конфлікт, подробиць якого я розкривати не хочу, - прокоментував ситуацію Ковпак. - Плюс закінчення терміну контракту. А в українському футболі є тенденція - коли закінчується контракт, починаються підводні течії. Несправедливо це. Учора ми виграли Кубок України, піднімали цей трофей, я був капітаном команди, а сьогодні - ніхто. І тут проявилася вся наша команда. Мало хто мене підтримав. Більше навіть це зачіпає, а не сам факт переведення в дубль".

Судячи з усього, взимку Ковпак, Голайдо і Галюза будуть у нових клубах. Причому, першого найактивніше сватають в "Металіст". Однак сам футболіст на запитання в лоб, чи правда це, відповів: "Однозначно, ні. Теж кажу вам це в лоб". Додамо, що за неофіційною інформацією, Голайдо може перейти у "Крибвас", Галюза - в "Зорю".

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «"Таврія" перевела трьох лідерів команди в "дубль"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути