неділя, 11 квітня 2010 15:33

"Локомотив" без Алієва програв "Зеніту"

"Локомотив" без Алієва програв "Зеніту"

У центральному матчі 5-го туру чемпіонату Росії з футболу петербурзький "Зеніт" на своєму полі обіграв "Локомотив" з рахунком 1:0. Після цієї перемоги "Зеніт" набрав 10 очок і вийшов в лідери чемпіонату: перше місце пітерська команда ділить зі "Спартаком" з Нальчика.

Єдиний м"яч у грі забив у другому таймі Володимир Бистров. "Зеніт", втім, мав й інші шанси відзначитися - гра переважно проходила на половині полі гостей.

Гра на "Петровському" вийшла достатньо грубою - "Зеніту" суддя Ігор Єгоров показав п"ять жовтих карток, а "Локомотиву" - сім. При цьому гравець "Локомотива" Дмитро Тарасов отримав відразу дві жовті картки, які перетворилися в червону. Тепер він не зможе взяти участь у наступному матчі "Локомотива" з ЦСКА.

Варто відзначити, що за "Локомотив" не грав лідер команди - український легіонер Олександр Алієв. У попередніх чотирьох матчах він забив п"ять м"ячів. З "Зенітом" він не зміг зіграти через травму спини.

Раніше 11 квітня відбувся другий матч п"ятого туру: "Сибір" вдома приймала "Анжі" і програла з рахунком 2:4. 10 квітня "Спартак" обіграв "Терек" (2:1), "Крилья Совєтов" були сильнішими за "Сатурн" (2:1), а "Динамо" і "Томь" зіграли внічию (0:0).

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Локомотив" без Алієва програв "Зеніту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути