Ексклюзиви
вівторок, 06 квітня 2010 17:51

"Удари Алієва - "фігвам" для кіперів" - російські ЗМІ

"Удари Алієва - "фігвам" для кіперів" - російські ЗМІ

Російські ЗМІ продовжують захоплюватися новобранцем московського "Локомотива" Олександром Алієвим, порівнюючи екс-динамівця Києва з іншими нещодавніми придбаннями клубів РПЛ.

Зокрема зазначається, що селекція російських клубів набуває все більш конкретного, все більш прицільного характеру. Для прикладу наводиться півзахисник московського "Спартака" Алекс, якого називають гравець формули "пас + удар".

Відзначено ще одного півзахисника, на цей раз ЦСКА, Хонди з його вмінням бити штрафні, які є незрозумілими для воротарів. Правда є припущення, що секрет удару Хонди незабаром може бути розкритий кіперами.

Зате удари Алієва названі не інакше як натуральний "фігвам" для кіперів. Олександр, на думку російських видань виконує їх не тільки сильно і різко, але ще й прицільно. І поставлене Алієвим завдання забивати в кожному матчі дуже близьке до реального втілення в життя.

За матеріалами sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Удари Алієва - "фігвам" для кіперів" - російські ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути