середа, 22 квітня 2009 16:02

Ларсон кохає Власову "по справжньому"

Автор: фото з сайту www.blik.ua
  На останні вечірки співачка Євгенія Власова приходить у супроводі репера Ларсона
На останні вечірки співачка Євгенія Власова приходить у супроводі репера Ларсона

31-річний репер Ларсон (справжнє ім"я — Сергій Ларкін) кілька тижнів з"являється в нічних київських клубах зі співачкою Євгенією Власовою, 29 років. Привселюдно обіймаються та цілуються.

— Це моє справжнє кохання, — каже Сергій по телефону. — Із першою дружиною розійшовся, ми не спілкуємося.

З Інною Ларкіною співак розлучився 2004-го після двох років шлюбу. Згодом вони кілька разів сходилися, з"являлися на людях разом. Жили цивільним шлюбом.

— Ми знайомі давно, але тільки недавно я зрозуміла, який Серьожа мужній, — каже Євгенія Власова. — Якось увечері мені подзвонив Костюк (колишній чоловік співачки, продюсер Дмитро Костюк. — "ГПУ"). Почав мене ображати, наговорив бридких слів. Сергій вихопив слухавку. Накричав на Костюка, попередив, щоби більше не дзвонив. Мені наче очі тоді відкрилися. Він дуже мужньо повівся. Мене давно не захищали чоловіки.

Із Дмитром Костюком, старшим на 13 років, співачка розлучилася 2005-го. Разом прожили дев"ять років, в офіційному шлюбі — рік. Їхня 4-річна донька Ніна живе з матір"ю.

— Костюк ніяк від мене не відстане, — говорить Власова. — Постійно дзвонить, пише повідомлення на мобільний. То каже, щоб я зробила тест ДНК, то вимагає зустрічі з донькою. Хоча зовсім про неї не піклується, не цікавиться здоров"ям Ніни. Навіть аліментів не платить.

Зараз ви читаєте новину «Ларсон кохає Власову "по справжньому"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути