четвер, 26 березня 2009 18:32

Відкрився перший у Черкасах торгово-розважальний центр для дітей

Автор: фото: Юлія ІЛЬЧЕНКО
  На відкритті черкаського торгово-розважального центру ”Пластилін” діти катаються на симуляторі мотоцикла ”Харлі Девідсон”. Вартість однієї ”поїздки” — від 6 гривень
На відкритті черкаського торгово-розважального центру ”Пластилін” діти катаються на симуляторі мотоцикла ”Харлі Девідсон”. Вартість однієї ”поїздки” — від 6 гривень

У минулі вихідні в Черкасах урочисто відкрили дитячий торгово-розважальний центр "Пластилін". Відвідувачі брали участь у конкурсах, караоке, дискотеці, шоу повітряних кульок та мильних бульбашок.

— Діти та дорослі, потрібно знати всім: в Черкасах вже відкрився "Пластилін", — разом із ведучою скандують діти.

Центр має торговий та ігровий зали. В торговому представлено 40 тис. найменувань товарів: одяг, взуття, товари для вагітних, продукцію гігієни та харчування для дітей віком до 3 років, канцтовари, іграшки й дитячі меблі.

— Це третій в Україні заклад такого типу. А перший запрацював чотири роки тому в Донецьку, — каже директорка "Пластиліну" 30-річна Світлана Іванова. — У нас ви знайдете все необхідне дитині на різних етапах її життя. Цінова політика закладу орієнтована як на покупця із середнім рівнем, так і на віп-клієнтів. Для заохочення відвідувачів розроблено накопичувальну програму. Придбавши товар на суму 200 гривень, ви матимете знижку 5 відсотків. Із кожною наступною покупкою на цю суму ви отримаєте додатковий відсоток. Таким чином можете стати власником дисконтної картки з 10-відсотковою знижкою.

Атракціони ігрового залу розраховані на дітей від 3 років. За набрані на ігрових автоматах бали дітям вручатимуть купони-"тікети". Їх мінятимуть на іграшки.

— Мені дуже подобається у "Пластиліні", — каже 5-річна Вероніка. — Особливо в дитячій кімнаті, в басейні, —  дівчинка "пірнає" під шар кульок, якими наповнено резервуар. — А ще тато з мамою сьогодні купили мені тут чоботи, рюкзак, два зошити і олівець з гумкою.

За місяць у "Пластиліні" відкриють іще один відділ — піцерію "ЧеріПіца". Тут можна буде замовити проведення свята, наприклад, дня народження.

Піцерія щотижня проводитиме "дітишники" — дітей розважатимуть клоуни.

Зараз ви читаєте новину «Відкрився перший у Черкасах торгово-розважальний центр для дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути