понеділок, 27 травня 2024 20:06

Купатимуться у розкоші - яким двом знакам цього тижня заздритимуть усі

Купатимуться у розкоші - яким двом знакам цього тижня заздритимуть усі
Насолоджуйтеся перемогами, завойовуйте своє місце під сонцем. Нові стосунки розпочинайте у вівторок. Фото: pixabay.com

Тиждень з 27 травня по 2 червня для багатьох стане часом відкриттів та перемог. Помітите, хто зі знайомих на вашу боці, а хто проти вас. Не женіться за тим, хто хоче піти з вашого життя. Відпустіть і тільки виграєте з цього.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Якщо хочете залишитися на коні, шукайте додатковий заробіток, - говорить астрологиня. - Завантажте себе роботою, щоб не було часу на важкі думки. Заручіться надійними друзями. Вони розрадять і допоможуть прогнати тривоги. Леви і Терези купатимуться у розкоші. Цього тижня вам заздритимуть усі. Насолоджуйтеся перемогами, завойовуйте своє місце під сонцем. Нові стосунки розпочинайте у вівторок. Чоловіки будуть скаржитися на зниження потенції. Утримайтеся від нового курсу лікування. Краще збагатіть раціон коханих петрушкою та горіхами".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Візьміться за власні справи - й успіх усміхнеться вам. Це вдалий час для самоосвіти й накопичення ресурсів. Якщо вчитися вдома важко, запишіться на курси. Обмін досвідом дасть гарний результат.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Цього тижня краще підбивати підсумки та готуватися до відпочинку. У понеділок візьміть відпустку і добре виспіться. Тим, хто прийде цього дня на роботу, буде непереливки. Шефи вимагатимуть неможливого, підлеглі будуть неуважні й лінивими.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Це час підведення підсумків чергового етапу життя. Не поспішайте щось змінювати. Добре все обдумайте і впевнено рухайтеся до цілі. Утримайтеся від обміну і продажу житла.

Рак (22 червня - 22 липня)

Оминайте казино та ігрові клуби. Виграш осяде в чужих кишенях. Хочете заробляти більше? Шукайте додатковий заробіток. Успіхи чекають на тих, хто ризикне і змінить рід діяльності. Спробуйте те, про що давно мрієте.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Вам кортітиме спробувати себе у новій ролі. Схаменіться. Не змінюйте основного напрямку діяльності. Перехід на нову посаду негативно вплине на ваш бюджет. Відмовтеся від позики. Вживане авто з-за кордону краще купувати у середу. Працюйте з перевіреними постачальниками.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Загартовуйте організм. Обливайтеся холодною водою, ходіть босоніж по росі. Це додаватиме сил та допоможе відновитися. Уникайте любовних трикутників. Новий партнер приховає свій шлюб. Вчасно розірвіть такі стосунки. Друзі можуть розголосити якусь вашу таємницю. Довіряти зараз не можна нікому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ваш зоряний час настає саме зараз - на кого чекають найщасливіші вихідні у році

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Відчуєте себе улюбленцем долі. Зростуть заробітки, легко буде знайти хорошу роботу і досягти кар'єрного росту.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Зростуть заробітки у тих, хто займається торгівлею. Найбільш грошовитим виявиться початок тижня. Не поспішайте витрачати усе зароблене на прикраси, побутову техніку та їжу. Це період розумних капіталовкладень.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Відкриється друге дихання. Зуміють розкрити свої таланти наповну ті, кому завадили це зробити влітку. Облаштовуйте оселю - свій надійний тил. Грошей на це вистачатиме.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Це вдалий час для старту чогось цікавого та неповторного. Шукайте однодумців, набирайте колектив, разом з яким багатітимете і розвиватиметеся пліч-о-пліч багато років.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

З вас братимуть приклад, на вас рівнятимуться. Ваша історія успіху вражатиме. Діліться досвідом, давайте цінні поради. На роботі заговорять про підвищення зарплатні. Не спішіть витрачати гроші, яких ще не отримали на руки.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Тиждень не раз змусить усміхнутися. З нього розпочнеться ваше успішне літо. Не ведіться на авантюри, ігноруйте чутки. Прислухайтеся до інтуїції. Відчуватимете, кому довіряти не слід. Друзі намагаються звести вас з кимось. Не пручайтеся. Це буде гідна та цікава кандидатура.

Травень принесе українцям чимало гарних новин. Фінансові справи підуть угору. Легко буде знайти роботу та побудувати кар'єру. Астрологиня назвала чотири знаки, які стануть найзаможнішими.

Зараз ви читаєте новину «Купатимуться у розкоші - яким двом знакам цього тижня заздритимуть усі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути