Ексклюзиви
середа, 27 червня 2007 17:21

Прем"єр займається спортом і вчить англійську

У середу 56-річний прем"єр-міністр Віктор Янукович провів прес-конференцію за підсумками першого півріччя. Близько 450 журналістів зібралися в готелі "Київський". Окрім прем"єра, прийшли майже всі міністри та колишня прес-секретарка Януковича, народний депутат Ганна Герман.

Перед початком заходу журналістам роздають сині папки. У кожній — блокнот із фотографією представників Кабміну, біло-блакитні ручки італійського виробництва та інформація на семи аркушах про досягнення уряду.

Із досягнень починає і Віктор Янукович. Розповідає про підвищення зарплат, стабілізацію цін на хліб, зростання валового внутрішнього продукту. Потім переходить до державних проблем.

— Ні політичної, ні парламентської кризи не було й немає, — каже прем"єр. — Було просто бажання радикально налаштованих політиків із опозиції спровокувати президента на вибори. Але нас розсудить історія й український народ.

Говорить, що коаліція не боїться виборів і піде на них, "бо немає іншого виходу".

— У таких умовах, які зараз склалися, необхідно проводити вибори, — каже Янукович. Міністри, які сидять у першому ряду, ствердно кивають.

Янукович говорить півгодини. Журналісти запитують, чи фінансує Партія регіонів теле- та радіорекламу з критикою опозиції.

— Я вам дякую, що ви врешті-решт звернули на це увагу, — ухиляється від відповіді прем"єр. Міністри дружно аплодують. Ганна Герман так активно киває головою, що аж нахиляється до колін.

Прем"єра ще двічі запитують про рекламу. Зрештою, він каже,  що за все платиться, ще й наперед.

На запитання Янукович відповідає лаконічно. Розповідає, що наприкінці тижня на десять днів поїде в Іспанію лікувати травмоване коліно. У травні він уже туди їздив.

— Лікарі мені пообіцяли, що вже до кінця липня я гратиму в теніс, — усміхаючись говорить Янукович.

Каже, що у вільний час продовжує вчити українську мову й вже почав вивчати англійську.

— Я щодня займаюся спортом, — додає прем"єр.— Не менше, ніж півтори години чи то вночі, чи вранці. Це басейн, тренажери.

Зараз ви читаєте новину «Прем"єр займається спортом і вчить англійську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути