Це дуже смачно! Готуйте банош по-новому
У мене на гарнір були томлені яловичині щічки (буде смачно із тушкованими яловичими хвостами, та з соусом від тушкування). А ще, я додав запашну олію, зелень, горішки смажені та бринзу
Це дуже смачно! Готуйте банош по-новому
Вирішив змішати у баноші два мої улюблені українські продукти - кукурудзу та гречку і вийшов дуже смачний результат!
До рецепту:
- 75 г меленої кукурудзи;
- 75 г меленої гречки;
- 950 г молока;
- 120 г вершків 30% чи 180г сметани;
- 40 г масла;
- сіль.
Подавати дуже смачно на сніданок з яйцем пашот та грибами
Готуємо!
1) Доводжу молоко до кипіння, і тоненькою цівочкою постійно помішуючи лопаткою вводжу спочатку кукурудзу, а потім гречку;
2) Додаю сіль та доводжу суміш до слабкого кипіння і готую помішуючи близько 5-7 хвилин;
3) Наприкінці додаю сметану, якщо хочете смак більш з кислинкою. Або вершки, якщо бажаєте більш вершковий і солодкий присмак. І шматочок масла!
А ось подавати дуже смачно на сніданок з яйцем пашот та грибами.
У мене на гарнір були томлені яловичині щічки (буде смачно із тушкованими яловичими хвостами, та з соусом від тушкування). А ще, я додав запашну олію, зелень, горішки смажені та бринзу.
І це дуже, дуже смачно. Спробуйте!
Коментарі