Це дуже смачно! Готуйте банош по-новому

У мене на гарнір були томлені яловичині щічки (буде смачно із тушкованими яловичими хвостами, та з соусом від тушкування). А ще, я додав запашну олію, зелень, горішки смажені та бринзу

Це дуже смачно! Готуйте банош по-новому

Вирішив змішати у баноші два мої улюблені українські продукти - кукурудзу та гречку і вийшов дуже смачний результат!

До рецепту:

- 75 г меленої кукурудзи;

- 75 г меленої гречки;

- 950 г молока;

- 120 г вершків 30% чи 180г сметани;

- 40 г масла;

- сіль.

Подавати дуже смачно на сніданок з яйцем пашот та грибами

Готуємо!

1) Доводжу молоко до кипіння, і тоненькою цівочкою постійно помішуючи лопаткою вводжу спочатку кукурудзу, а потім гречку;

2) Додаю сіль та доводжу суміш до слабкого кипіння і готую помішуючи близько 5-7 хвилин;

3) Наприкінці додаю сметану, якщо хочете смак більш з кислинкою. Або вершки, якщо бажаєте більш вершковий і солодкий присмак. І шматочок масла!

А ось подавати дуже смачно на сніданок з яйцем пашот та грибами.

У мене на гарнір були томлені яловичині щічки (буде смачно із тушкованими яловичими хвостами, та з соусом від тушкування). А ще, я додав запашну олію, зелень, горішки смажені та бринзу.

І це дуже, дуже смачно. Спробуйте!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі