Маски зірвані. Влада визначилась із своїм головним ворогом

Воювати з підприємцями, нехтувати їхньою думкою та впливом на суспільство - це самовбивча політична стратегія

Серія арештів, обшуків та силового тиску на українських підприємців, включно із вчорашнім затриманням Ігоря Мазепи, демонструє справжнє ставлення влади до українського бізнесу.

Маски зірвані, і влада визначилася зі своїм головним ворогом - це український підприємець. Їм не потрібно приховувати безглуздість звинувачень та неадекватність власних дій, арешти чи суми застав стають звичними інструментами демонстрації сили.

Чому вони так себе ведуть? Можливо, вважають, що українська економіка тримається на іноземних кредитах чи на чиновниках?

Чому вони так себе ведуть? Можливо, вважають, що українська економіка тримається на іноземних кредитах чи на чиновниках?

Ні, вона тримається на плечах українського бізнесу, тож залиште їх у спокої! Воювати з підприємцями, нехтувати їхньою думкою та впливом на суспільство - це самовбивча політична стратегія. Чомусь кожна влада завжди наступає на ці граблі… Адже це ж так нескладно побачити, що в конфлікті між чиновниками та підприємцями українці завжди стануть на бік останніх. Бо ми зовсім не Росія і не "совок", як би не намагалися його відновити наші чиновники!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі