Ваша нова улюблена закуска: кошики з копченою скумбрією

Рецепт дуже простий, але смакують ці кошики так, наче ви замовили їх в люксовому ресторані

Обов'язково зберігайте цей рецепт – це одна з моїх улюблених закусок до будь-якої особливої події. Смаки знайомі, а подача вишукана.

Тісто філо

• 50 г вершкового масла

• 50 г води

Начинка

• 1 скумбрія гарячого копчення

3 зварених яйця

• 1/2 зеленого яблука

• 1 невелика цибулина шалот

• 70 г крем-сиру

• зелена цибуля для подачі

Приготування

Розтоплюємо вершкове масло разом з водою до рідкого стану та перемішуємо пензликом. Беремо листок тісто філо, змащуємо його сумішшю, яка утворилася, та накриваємо його ще одним листом, притискаємо і видавлюємо між ними пухирці повітря

Кільцем вирізаю тісто, поміщаю "кругляки" між двома залізними кошиками та випікаю при температурі 165 радіусів приблизно 12-14 хвилин до румяності. Дістаю та охолоджую.

Копчену скумбрію розбираю на чисте філе без кісток, додаю білки варених яєць, очищене від шкірки яблуко, цибулю шалот та крем-сир і все добре перебиваю блендером в однорідну суміш.

Доводжу до смаку сіллю та перцем. Наприкінці ще смачно додавати цілої зернової гірчиці для текстури.

Жовтки тру окремо на тертушці та посипаю ними кошики зверху.

В холодні кошики випускаю через кондитерській мішок "паштет" зі скумбрії і прикрашаю жовтком та зеленою цибулею.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі