Швидкий пиріг з беконом. Аромат затьмарить свідомість!
Коли пиріг готовий, залишаємо його на 2 хвилини. Зʼїли дуже швидко, мабуть, треба готувати мінімум в 2 рази більше
Іноді найпростіші речі можуть здивувати. Надзвичайно простий рецепт, але разом божественно смачно!
Швидкий пиріг з цибулею та беконом.
Інгредієнти:
500г листкового бездрізджового тіста
60-80г бекону
120-140г цибулі
Оливкова або рослинна олія
Трішки бальзамічного оцту
Сіль, свіжі трави
Та можна додати ще трішки меду
Готуємо!
Крок 1: Розморожене тісто обережно розгортаю і ділю на 6 частин. Кожен трішки проколюю виделкою, щоб не так сильно деформувалися у процесі випікання.
Крок 2: На пергамент наливаю трішки олії, бальзамічного оцту, сіль, тім'ян (ось тут можна додати ще меду).
Крок 3: Кладу кільце цибулі, на нього ломтики бекону, зверху листкове тісто. При бажанні можна змастити яйцем, але це не обов'язково.
Крок 4: Випікаю при температурі 180г приблизно 25-30хвилин, слідкуйте щоб тісто було повністю приготоване - тоді смачно!
Аромати в процесі готування потьмарюють свідомість. Коли пиріг готовий, залишаємо його на 2 хвилини. Зʼїли дуже швидко, мабуть, треба готувати мінімум в 2 рази більше)))
Коментарі