Биточки з тюльки і соусом Дзадзикі. Смакота, наче на морі!
Анчоус - дуже корисна риба для дієти. Багато омеги-3, білків та мінералів
Ах, Одеса! Обожнюю твоє море, сонце та божественно смачні страви з морепродуктів. Цього разу я посмажив неймовірно смачні Биточки з тюльки, бо це дуже смачно та швидко. В магазині шукайте свіжу або заморожену тюльку, вона ж чорноморський анчоус.
Легко готувати, але ще швидше поїдати!
Інгредієнти:
- 2 пачки чорноморських анчоусів с/м (1кг)
- 2 великих яйця
- 2 ст ложки борошна з гіркою
- 1/2 пучка зеленої цибулі (біла частина)
- 1/2 пучка петрушки та кропу
- сіль і перець
- рослинна олія для смажіння
Готуємо:
Головне тут почистити на чисте філе рибку: відриваєте голову з кишківником, а потім обережно відокремлюєте хребет. Все! Чисте філе готово. Додаємо яйця, зелень, борошно, спеції, замішуємо все і смажимо на пательні, на середньому вогні з двох сторін.
Викладаю на паперову серветку, щоб вона увібрала зайвий жир. Та подаю гарячими! Можна зі сметаною чи зробити соус Дзадзикі з тархуном)
Смакота, наче на морі!
Шукайте недорогі, наші продукти та буде вам щастя!
До речі, анчоус дуже корисна риба для дієти, я то знаю) Багата омегою-3, білками та мінералами. Мені дуже смакує ще й маринованою у пряному маринаді. Треба якось теж зробити.
Коментарі