Так, влада не попередила про війну. І правильно зробила

Людство ще не перебуває на тій стадії розвитку, коли вміє справлятися з наслідками таких попереджень

Якби "…влада попередила заздалегідь" – ви не повірили б.

Ви б сміялися, постили меми й глибокодумно міркували про те, що "…Зе вже не знає, як підтримати свій провалений рейтинг".

Частина б повірила. Почалася б паніка національного масштабу, керувати якою ніхто в сучасному світі не вміє. Масове вилучення грошей, масове залишення країни, розрив виробничих ланцюжків, бюджетна криза, і вже в березні було б нема за що купувати снаряди – як точно зауважив учора президент.

Знайдіть мені в сучасній історії приклади, коли державна влада попереджала своїх громадян про початок війни

Знайдіть мені в сучасній історії приклади, коли державна влада попереджала своїх громадян про початок війни?

Немає їх? А чому так?

З дуже простої причини – людство не перебуває на тій стадії розвитку, коли вміє справлятися з наслідками таких попереджень.

Чи були помилки під час підготовки до війни? Звісно.

Людство не знаходиться у фазі, коли воно вміє здійснювати процеси такого масштабу без помилок. Тільки визначення ступеня таких помилок – справа вузької групи професіоналів. До яких ви, на жаль, не належите.

Що можуть у цій ситуації широкі народні маси?

Президент теж не вивіз своєї родини, і вона зустріла початок війни тут. При тому, що за його сім'єю спеціально полювали

Вимагати створення спеціальної комісії з розслідування підготовки до війни – після війни. Дати оцінку нинішній владі на виборах – відповідно до своїх міркувань. Тільки пам'ятайте – не лише громадяни "…не вивезли своїх родин". Президент теж не вивіз своєї родини, і вона зустріла початок війни тут. При тому, що на його сім'ю спеціально полювали. І полюють. І її захоплення та знищення було окремою частиною плану "спецоперації".

Чи можна було б попередити населення про війну, попри відсутність таких прецедентів у світовій історії? Можна. Але для цього потрібно було мати безпрецедентну довіру між владою та народом. А хто підривав цю довіру – і найактивніше якраз у період підготовки до війни?

Чи не ті, хто підриває її і зараз, волаючи: "Не готувалися, су**!"

На що і на кого ви тоді працювали?.. А зараз?

Зеленський має лише один великий недолік: він надто добрий. Занадто людяний. Інакше за підрив довіри до вищого військово-політичного керівництва в період підготовки та під час боротьби з військовою агресією крикуни присіли б на лавку.

І ось це було б головним елементом правильної підготовки до агресії.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі