Приготуйте гарбузові оладки з червоною ікрою до святкового столу
Вишукана закуска, яка смакує навіть холодною
Червона ікра — незмінний атрибут, як на Новий рік, так і на усі свята. Але треба вміти обирати правильну і корисну. На мій погляд, найкраща — заморожена. В ній менше солі і зовсім немає консервантів. Справжня ікра — та, що з Аляски.
Пропоную приготувати з нею нову, вишукану закуску, яка смакує навіть холодною: міні-оладки з гарбуза з крем-сиром, кремом авокадо та ікрою.
Інгредієнти:
Для оладків:
250 г пюре гарбуза
1 яйце
140 г борошна
2 г солі
10 г розпушувача
Олія без запаху для смажіння
Для крему з авокадо:
1 шт. авокадо
1 ст. л. оливкової олії
Сіль, сік лимона і трішечки петрушки — за смаком
Приготування:
Борошно змішую з розпушувачем.
У гарбузове пюре додаю яйце та сіль, перемішую.
Ввожу борошно, перемішую, і смажу на олії на середньому вогні маленькі оладки. Кількість визначаю чайною ложкою.
Очищений авокадо збити блендером з усіма інгредієнтами до кремової консистенції. Спробувати, щоб було смачно — має бути кисленьким.
Збираємо: на оладки викладаємо трохи крем-сиру по колу, зверху — крем з авокадо через корнет чи кондитерський кульок, зверху — ікра. Готово!
Не прикрашаємо зеленню, бо страва буде деякий час стояти на столі і зелень може зав'янути.
Коментарі