Приготуйте гарбузові оладки з червоною ікрою до святкового столу

Вишукана закуска, яка смакує навіть холодною

Червона ікра — незмінний атрибут, як на Новий рік, так і на усі свята. Але треба вміти обирати правильну і корисну. На мій погляд, найкраща — заморожена. В ній менше солі і зовсім немає консервантів. Справжня ікра — та, що з Аляски.

Пропоную приготувати з нею нову, вишукану закуску, яка смакує навіть холодною: міні-оладки з гарбуза з крем-сиром, кремом авокадо та ікрою.

Інгредієнти:

Для оладків:

250 г пюре гарбуза

1 яйце

140 г борошна

2 г солі

10 г розпушувача

Олія без запаху для смажіння

Для крему з авокадо:

1 шт. авокадо

1 ст. л. оливкової олії

Сіль, сік лимона і трішечки петрушки — за смаком

Приготування:

Борошно змішую з розпушувачем.

У гарбузове пюре додаю яйце та сіль, перемішую.

Ввожу борошно, перемішую, і смажу на олії на середньому вогні маленькі оладки. Кількість визначаю чайною ложкою.

Очищений авокадо збити блендером з усіма інгредієнтами до кремової консистенції. Спробувати, щоб було смачно — має бути кисленьким.

Збираємо: на оладки викладаємо трохи крем-сиру по колу, зверху — крем з авокадо через корнет чи кондитерський кульок, зверху — ікра. Готово!

Не прикрашаємо зеленню, бо страва буде деякий час стояти на столі і зелень може зав'янути.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі