Культура змінює країну. Вже робимо перші кроки

У Пархомівці почали ремонт дороги. Тригером став музей

У липні художній музей в селі Пархомівка, що у Харківській області, почали популяризувати. Організували конкурс зі створення айдентики, мерчу, сайту і багатьох інших необхідних для сучасного музею речей.

А в Пархомівці уже почали ремонт дороги. Працює три бригади, більше 30 осіб.

Працюватимуть поки зберігатиметься суха погода: буде реалізована укладка асфальту і підготовка полотна до більш капітальних робіт уже навесні.

Враховуючи, що останній раз дорогу тут ремонтували в далеких 1980-х, настрої у мешканців більш ніж позитивні. Люди виносять фрукти та овочі будівельникам і дуже сентиментально їх обіймають.

Для нас важливо показати населенню, що трігером ремонту став саме музей. Без нього ремонт дороги міг би і не розпочатися ще наступні 30-40 років. До процесу включились на центральному, регіональному і місцевому рівнях.

Без музею ремонт дороги міг би і не розпочатися ще наступні 30-40 років

Ми хочемо довести, що культура і віртуальні активи можуть змінювати країну. І перші кроки уже зроблено.

Усіх подорожуючих прошу зрозуміти, що це лише старт і основний обсяг робіт припадатиме на наступний рік. Усі разом будемо контролювати виконання і допомагати усім можливим гарній справі, адже всі ми як країна зацікавлені в розвитку наших територій. Особливо якщо це ще й території, де зберігаються світові шедеври.

Не знаю як вам, але мені здається, що маленькі зміни у Пархомівці уже наче почали відбуватись.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі