Розкриваю секрети приготування сирників, як у бабусі

Не треба довго вимішувати сир

Страва вдасться, якщо взяти якісний кисломолочний сир. Має бути сухим. Якщо є зайва волога, віджимаю через звичайний вафельний рушник. Пастоподібний сир взагалі не передає той бабусин сирник - потрібні "грудочки", текстура. Ще один секрет – не треба перемішувати сирники довго. Швидко змішали, сформували кульки, обваляли в борошні, обтрусил від зайвого - і вперед смажити.

Інгредієнти:

сир - 300 г;

жовток - 1 шт.;

цукор - 25 г;

борошно - 25 г;

ваніль - за смаком.

Приготування:

Поєднуємо сир, жовток та цукор. Всипаємо борошно та повторно перемішуємо. Викладаємо тісто на дошку або стіл, де вже є борошно. Формуємо "ковбасу" та нарізаємо її ножем. Формуємо кульки, далі за допомогою тупої частини ножа виробляємо сирники. Обсмажуємо з двох сторін до рум'яної скоринки, потім запікаємо в духовці. Або досмажуємо ще по одному разу з усіх боків під кришкою. В останньому випадку, не робимо вироби товстими, аби добре приготувалися. Подаємо з варенням, сметаною чи згущеним молоком.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Наші автори
Володимир Гевко Маркетолог
Майкл Дракман Директор Міжнародного республіканського інституту в Україні
Дар'я Лазарєва Експертка відділу клімату та транспорту ГО "Екодія"
Юрій Ніколов Співзасновник видання "Наші гроші"
Браян Вітмор Cтарший науковий співробітник Atlantic Council