В Україні нарешті з'явився гурт, під чиї пісні можна провести вечір на танцполі

Вийшов новий альбом дуету Tvorchi

Ті, хто стежив за українською музикою 2000-х, мають пам'ятати ціле покоління англомовних поп-гуртів, які згодом замовкли. Stereoliza, Gouache, Gorchitza і ще декілька високопрофесійних проєктів розчинилися в країні, де не вистачало людей, які б могли розділити їхню любов до західних поп-зразків і орієнтацію на них.

З тих пір і досі в Україні так і не зріс жоден масово успішний англомовний артист, який створює музику не для рефлексій, світлого смутку і роздумів над сенсами, а насамперед для релаксу, легкої розваги і затишного відпочинку.

Купа українських рок-метал-гуртів мають помітні перемоги за кордоном. The Hardkiss та Onuka, в яких доля англомовного матеріалу велика, стали феноменами на батьківщині, але й їхня музика аж ніяк не про релакс і вечір на танцполі. (Звісно, в класичному розумінні релаксу, бо ясно, що є й ті, хто розслабляється в танцях не лише під Onuka, а й під Stoned Jesus).

Саме тому я радію кожному успіху дуету Tvorchi. Здається, вони з'явилися тоді, коли в Україні вже сформувався прошарок слухачів 20-30 років, які вміють оцінити тягу до світового мейнстриму і яким текст пісні англійською не менш близький, ніж рідною мовою.

Пісні з м'яким і захоплюючим танцювальним грувом, голосом, який транслює спокій та радість, з купою чіпких елементів та неодмінною ексклюзивною іронією в черговому україномовному треку "Іди сюда"

Головні перемоги Tvorchi, думаю, ще попереду, але новий альбом "Road", який вийшов сьогодні, точно їх наблизить до цього. Пісні з м'яким і захоплюючим танцювальним грувом, голосом, який транслює спокій та радість, з купою чіпких елементів та неодмінною ексклюзивною іронією в черговому україномовному треку "Іди сюда".

Так вийшло, що головні бойовики тут у другій половині альбому, тому скептикам я рекомендую починати слухати з пісні Troublemaker і так далі. Має спрацювати.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі