Як приготувати смачний сніданок із вчорашнього хліба

Френч тост прикрашають ягодами, медом чи вершками

Не знаєте, що зробити з вчорашнім білим хлібом або ароматною булкою, яка залишилась, тоді приготуйте френч тост. Такий сніданок оцінять не лише діти, але й дорослі.

Інгредієнти:

вчорашня булка чи тостовий хліб – 4 шматки

яйце – 1 шт.

молоко – 60-70 мл

кориця – неповна гірчична ложка

цукор – 1 ст. л.

ванільний цукор – дрібка

олія – за смаком

масло – за смаком

свіжі ягоди, вершки, мед – за смаком

Приготування:

Зі свіжим хлібом тости виходять не такі хрумкі та дуже м'які всередині. Для приготування підійде будь-який білий хліб. Нарізаємо його шматками товщиною в 1,5 см. Яйця змішуємо з молоком, корицею, звичайним та ванільним цукром. Сковороду розігріваємо на маленькому вогні з олією. Особливо вдало виходить, якщо готувати на кокосовій. Кожен шматок хлібобулочного виробу занурюємо в яєчну суміш і викладаємо на сковорідку. Підсмажуємо до рум'яності з усіх боків. Викладаємо на тарілку, додаємо шматочок масла. Готовий френч тост за бажанням можна прикрасити збитими вершками, ягодами, медом чи згущеним молоком.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі