Як приготувати смачний сніданок із вчорашнього хліба
Френч тост прикрашають ягодами, медом чи вершками
Не знаєте, що зробити з вчорашнім білим хлібом або ароматною булкою, яка залишилась, тоді приготуйте френч тост. Такий сніданок оцінять не лише діти, але й дорослі.
Інгредієнти:
вчорашня булка чи тостовий хліб – 4 шматки
яйце – 1 шт.
молоко – 60-70 мл
кориця – неповна гірчична ложка
цукор – 1 ст. л.
ванільний цукор – дрібка
олія – за смаком
масло – за смаком
свіжі ягоди, вершки, мед – за смаком
Приготування:
Зі свіжим хлібом тости виходять не такі хрумкі та дуже м'які всередині. Для приготування підійде будь-який білий хліб. Нарізаємо його шматками товщиною в 1,5 см. Яйця змішуємо з молоком, корицею, звичайним та ванільним цукром. Сковороду розігріваємо на маленькому вогні з олією. Особливо вдало виходить, якщо готувати на кокосовій. Кожен шматок хлібобулочного виробу занурюємо в яєчну суміш і викладаємо на сковорідку. Підсмажуємо до рум'яності з усіх боків. Викладаємо на тарілку, додаємо шматочок масла. Готовий френч тост за бажанням можна прикрасити збитими вершками, ягодами, медом чи згущеним молоком.
Коментарі