Ідеально підходить до риби. Як приготувати соус тартар
Він з кислинкою, але дуже смачний
Як часто ви експериментуєте на кухні? Сьогодні замість звичайного майонезу давайте приготуємо соус тартар. Він виходить з кислинкою, але дуже смачним. Я ось використав тартар для салату шуба. Також він ідеально підходить до риби, сендвічів та бутербродів.
Інгредієнти:
жовток - 5 шт.
зернова гірчиця - 40 г
олія - 650 мл
сіль - 8 г
цукор - 30 г
винний оцет - 10 мл
сметана жирністю 25% - 200 г
кріп, тархун, петрушка - по 10 г
каперси - 40 г
корнішони - 150 г
Приготування:
Збиваємо жовтки, гірчицю, цукор та сіль. Тонкою цівкою вводимо олію та продовжуємо збивати. Додаємо винний оцет та сметану, які розбавлять концентрований смак домашнього майонезу. Подрібнюємо зелень, каперси, корнішони та додаємо в соус. Готово.
Коментарі