Ідеально підходить до риби. Як приготувати соус тартар

Він з кислинкою, але дуже смачний

Як часто ви експериментуєте на кухні? Сьогодні замість звичайного майонезу давайте приготуємо соус тартар. Він виходить з кислинкою, але дуже смачним. Я ось використав тартар для салату шуба. Також він ідеально підходить до риби, сендвічів та бутербродів.

Інгредієнти:

жовток - 5 шт.

зернова гірчиця - 40 г

олія - 650 мл

сіль - 8 г

цукор - 30 г

винний оцет - 10 мл

сметана жирністю 25% - 200 г

кріп, тархун, петрушка - по 10 г

каперси - 40 г

корнішони - 150 г

Приготування:

Збиваємо жовтки, гірчицю, цукор та сіль. Тонкою цівкою вводимо олію та продовжуємо збивати. Додаємо винний оцет та сметану, які розбавлять концентрований смак домашнього майонезу. Подрібнюємо зелень, каперси, корнішони та додаємо в соус. Готово.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі