"Реал" має рівні шанси проти "Ліверпуля"

Тренер "Баварії" знайде заміну Левандовському

6 квітня cтартує чвертьфінальний раунд футбольної Ліги чемпіонів.

"Реал" - "Ліверпуль"

Я б зараз не називав обидва клуби найсильнішими. В кожного із них є свої проблеми. У "Ліверпуля" - це перевантаження, у "Реала" - зміна поколінь. Луці Модричу та Тоні Кроссу ніяк не можуть знайти заміну. Тренер Зінедін Зідан намагається знайти баланс, найкраще поєднання наявних гравців.

Я поки не бачив "Реал" з бажанням домінувати на полі. Вони віддадуть м'яч супернику і вичікуватимуть. У мадридців хороша вертикальна контратака. Команда Зідана може мати свої два-три моменти, які обернуться двома голами, якщо все зійдеться.

"Ліверпуль" обіграв "Арсенал", але про повне "одужання" команди говорити зарано. Шанси – 50 на 50.

"Баварія" - "Парі Сен-Жермен"

Мюнхенський клуб – чинний переможець турніру. Показує, що він здатен грати на високому рівні три сезони. Торік вони вийшли на цей рівень, закріпилися. У поточному сезоні, попри проблеми в середині, на фінальну стадію знову йдуть з хорошими перспективами. Я не впевнений, що Маурісіо Почеттіно вже зробив з Парижем, що хотів. Тут "Баварія" має достатньо козирів для перемоги — стабільна гра з позиції домінування.

Відсутність травмованого форварда Роберта Левандовського безперечно дасть про себе знати. Але Хансі Флік знайде варіанти, як замінити поляка. Це не має стати проблемою для "Баварії".

"Порту" - "Челсі"

"Порту" у попередній стадії вибив "Ювентус". Тепер португальці будуть багато разів переглядати матч "Челсі" проти "Вест Бромвіч Альбіон", де лондонці розгромно поступилися – 2:5. Наставнику португальців Сержіу Консейсао потрібно шукати можливості для проходу наступного фаворита.

Томас Тухель – хороший тренер, коли у команди все виходить. Через емоції та ейфорію вони позбавляються надійності в обороні. Бажання бути красивим інколи вилазить боком. "Челсі"- фаворит. В Тухеля багато козирів – хороша мобільність, різностороння атака, але поки не все надійно. За певних умов конструкція може завалитися.

"Манчестер Сіті" - "Боруссія", Дортмунд

Дортмунд схожий на команду, яка може видати феноменальний матч, а може провалитися. Шансів проти "Сіті" у них фактично немає. Єдине сподівання - тиск відповідальності за виграш Ліги чемпіонів знову зіграє із командою Хосепа Ґвардіоли злий жарт.

Всеволод Кевлич, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі