Доля чемпіонства знаходиться в руках "Шахтаря"

"Динамо" треба посилювати конкуренцію

Лідерство "Шахтаря" після першої частини сезону справедливе. Донеччани зараз сильніші, бо у них є нові гравці з потенціалом.

За зиму "Шахтар" стане сильнішим. Роберто Де Дзербі показував цікавий підхід до гри. Футболісти ще до кінця не сприймають ідеї наставника команди. Можливо, потрібно посилити конкуренцію на правому фланзі, де залишився один Тете.

Якщо не прогресуватиме Вітао, то варто замислитися над придбанням ще одного центрального захисника. Повернення Жуніора Мораеса має вирішити проблему форварда, яка виникла після травми Лассіни Траоре. Крім того, мають додати Данило Сікан та Фернандо.

У "Динамо" з цим важче. Непросто визначити "джерела" для прогресу. Повернення Артема Бесєдіна та Дениса Попова буде мало. Враження, що кияни досягли своєї "стелі".

У Мірчі Луческу грають одні і ті самі футболісти. Результат приносять щонайбільше 13-14 гравців. "Основа" команди відома заздалегідь. Плюс два футболісти, які стабільно виходять на заміну. Ресурс просто вичерпався.

Результат для Луческу приносять 13-14 гравців

"Динамо" потрібно посилювати конкуренцію. Найперша позиція - опорна зона. Ані Олександр Андрієвський, ані Володимир Шепелєв не показують, що вони зростають. Нехай йдуть в інші команди та доводять. Складається враження, що їм нічого вже не потрібно. Лівого півзахисника бракує. Потрібен форвард та, можливо, конкурент для Віталія Буяльського, але трохи іншого типу гравець, який більше розподілятиме м'ячі.

Тож цей чемпіонат тільки "Шахтар" може програти, а не "Динамо" виграти.

Всеволод Кевлич, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі