Команда Гвардіоли і Зінченка чекає суперника у фіналі Ліги чемпіонів

Серед них – "Баварія" і Париж, "Ліверпуль" – навряд

Сьогодні відновлюються матчі Ліги чемпіонів. Починається найцікавіше – плейоф.

Важливим фактором для перемоги в Лізі чемпіонів буде питання відриву в чемпіонаті та довжини лави запасних. Команда повинна мати запас міцності, право на помилку та глибину складу. Звичайно, багато залежатиме від подальшого жеребкування. Елемент випадковості завжди мав велике значення.

Хосеп Гвардіола доріс до вирішення лігочемпіонських завдань з "Манчестер Сіті". Успіхи його команди будуються не тільки на креативі та унікальності атакувальних гравців, але і надійній системі гри. Іспанський тренер переробив її саме під ЛЧ. "Сіті" має бути одним з учасників фінального матчу.

Торішній переможець, "Баварія", виглядає непогано, але чемпіонат Німеччини не може бути точним показником готовності. Мюнхенці там переважають всі клуби. Це може їх розхолодити, так уже траплялося. В Лізі чемпіонів чекає інший рівень. Але торік команда довела, що готова з цим справитися. Безумовно, одні з фаворитів.

"Ювентус" вже не один рік ставить завдання перемоги в Лізі Чемпіонів. Для цього навіть запросили Кріштіану Роналду. Поки немає враження, що "Стара Синьйора" до цього готова. Поразка від "Наполі" в чемпіонаті Італії свідчить, що надійності та стабільності команді Андреа Пірло бракує.

"Реал" не показує того, що потрібно в Лізі чемпіонів. Те, що він в останній момент забезпечив вихід в 1/8 турніру, доволі тривожний сигнал для команди Зінедіна Зідана. Немає відчуття, що "вершкові" зараз переграють своїх суперників за класом та майстерністю.

"Ліверпуль" спробує перемкнутися з чемпіонату на єврокубки. Але в них зараз проблеми. Команда Юргена Клоппа не може вдома перемогти, забити. Від неї великі очікування. В "Ліверпуля" гра доволі атакувальна. Повинні збігтися фізичні та емоційні складові гравців. Не надто вірю в їх перемогу в ЛЧ. Швидше, зосередяться на боротьбі за топ-4 в Англії.

Успіх "Барселони" буде неправильним

Париж - один із тіньових фаворитів. Після зміни тренера завжди приходить період адаптації. Маурісіо Почеттіно зможе прищепити раціональний стиль і довести до потрібної мети. Головне, щоб удача була поряд.

"Барселона" завжди серед фаворитів, але буде неправильно, якщо вони далеко пройдуть. Поки в команді все будується навколо Ліонеля Мессі. Нині це вже архаїзм.

Всеволод Кевлич, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі