Як приготувати пісний морквяний пиріг

Десерт подають з сорбетом або морозивом

Є простий, але цікавий десерт, який я готую під час посту - морквяний пиріг. У ньому немає цукру, пшеничного борошна, масла і яєць. Можна їсти практично всім.

Інгредієнти:

морква - 400 г

волоський горіх - 170 г

фінік - 300 г

вівсянка - 150 г

кокосове масло чи рослинна олія без запаху - 110 г

кориця - за смаком

Приготування:

Моркву натер на дрібній тертці. Очищені горіхи та фініки дрібно нарізав, вівсянку - подрібнив з допомогою блендера. Змішав усі інгредієнти в мисці. Заправив теплою кокосовою олією. Виклав у форму 20-22 см. Запікав у фользі при температурі 180 градусів приблизно 30 хвилин. Пиріг подаю охолодженим з сорбетом, морозивом або іншим сироїдним кремом.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Наші автори
Павло Кухта Керівник з політичних питань Київської школи економіки
Вадим Денисенко Виконавчий директор UIF
Юлія Дукач Аналітикиня проєкту з дезінфомоніторингу Texty.org.ua
Дмитро Ярош Командувач Української добровольчої армії
Віктор Лещинський Президент Національного експертно-будівельного альянсу України