Є секрет, як зробити гарбузовий суп менш солодким

За бажанням можна додати кокосове молоко

Гарбузовий суп доволі часто виходить занадто солодким. Та колись знайомий вегетаріанець підказав змішати гарбуз і томати. А потім ще й приправити суп знаменитою та нами гаряче коханою спецією - карі. Результат вийшов приголомшливий.

Інгредієнти:

запечений гарбуз - 600 г

цибуля ріпчаста - 50 г

оливкова олія - 30 г

томати - 600 г

жовта паста карі - 20 г

гарбузове насіння і гарбузова олія - за смаком

Приготування:

Очистив гарбуз, нарізав на шматки довільного розміру, скропив оливковою олією та посолив. Запікав під фольгою в духовці 25-30 хвилин. Томати опустив в гарячу воду на 25 секунд і відразу ж поклав у воду з льодом, таким чином зніметься шкірка. Нарізав цибулю та обсмажив до рум'яного кольору на середньому вогні. Додав подрібнені томати й тушкував ще 10-15 хвилин. Змішав овочі та збив блендером до однорідності. Додав трохи пасти карі. При необхідності можна додати овочевий бульйон або просто води. Посолив. Готовий суп подаю гарячим, поливаючи гарбузовою олією і посипаючи трохи підсушеними гарбузовим насінням. За бажанням можна додати кокосове молоко для смаку.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі