"Динамо" не пройде далі в Лізі Європи

"Шахтар" гарантував собі 1/8 фіналу

"Динамо" зіграло з "Брюгге" на рівень своєї нинішньої готовності. Киянам пощастило, що у "Брюгге" несподівано виникли проблеми з коронавірусом. Суперник перебуває явно в кращих кондиціях, що особливо було помітно в першому таймі. Рахунок відбиває реальну розстановку сил на нинішній момент. Фламандці, з огляду на свої негаразди, приїхали до Києва не програти й зі своїм завданням упоралися. Як тільки "Динамо" відкрило рахунок, "Брюгге" відразу ввімкнувся і його зрівняв. Я би не став звинувачувати когось персонально в пропущеному м'ячі, бо він все одно б стався рано чи пізно.

Не став би персонально звинувачувати когось під час голу "Брюгге". Він би стався рано чи пізно

Судячи з усього, підтверджуються попередні прогнози про те, що "Динамо" не пройде далі в Лізі Європи. Шанси киян – 40%.

Мене здивувала слабка гра тих, хто вийшов на заміну. Супряга, Родрігеш і Караваєв абсолютно не увійшли в гру. Втрачали м'яч в простих ситуаціях. Чого не скажеш про заміни "Брюгге" – вони справді посилили гру.

У матчі "Шахтаря" з тель-авівським "Маккабі" мене здивував тренер суперника, який програв з тактичної точки зору. Він ніби навмисне давав гірникам масу простору, чим донеччани й користалися. І це людина, яка досконально знає манеру гри "Шахтаря".

Вкотре здивували бразильці. Видно, що в чемпіонаті України і єврокубках це абсолютно різні люди. Варто їм заграти в Лізі Європи, як Попелюшка, яку ми бачили в грі з "Колосом", раптом перетворюється в сонцесяйну принцесу.

Однак і в цій грі були нюанси. Десь у середині другого тайму "Шахтар" утратив ритм гри і міг пропустити, якби не Трубін.

З огляду на шанси, мені здається, що "Маккабі" вже нічого не "світить". 90% даю на прохід "Шахтаря" і лише 10% – ізраїльтянам.

Олег Федорчук, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі