Ексклюзиви
четвер, 18 лютого 2021 19:43

Двоє гравців "Динамо" зруйнували план Луческу

Двоє гравців "Динамо" зруйнували план Луческу
Артем Бесєдін став антигероєм матчу. Фото: ФК "Динамо" Київ

У 1-му матчі 1/8 Ліги Європи київське "Динамо" не змогло дома перемогти "Брюгге" - 1:1. Що потрібно знати про гру?

"Брюгге" постраждав від коронавірусу. Бельгійці втратили весь тренерський штаб та частину складу через позитивні тести на Covid-19.

"Динамо" не здивувало складом. Мірча Луческу поставив найсильніших гравців. Встиг відновитися від ушкодження захисник Ілля Забарний.

Гра проходила за сценарієм Луческу. "Динамо" намагалося повторити матчі проти АЗ, "Ференцвароша", коли віддали ініціативу супернику, а самі сподівалися на швидкий перехід з оборони в атаку та помилки суперника. План Луческу діяв до пропущеного м'яча.

Артем Бесєдін став головним антигероєм. Форвард "Динамо" не мав жодного моменту біля воріт суперника та програв єдиноборство після подачі кутового, яке призвело до пропущеного голу. Міг в епізоді краще зіграти воротар Гергій Бущан, який невдало діяв на виході.

Динамівці поступалося в класі супернику, тому звели всі ризики до мінімуму. "Брюгге" завадила погода та кадрові втрати

Віталій Буяльський був найгострішим гравцем "Динамо". У 1-му таймі Буяльський двічі небезпечно бив головою, а після перерви забив гол.

"Динамо" вдалося закрити головного бомбардира "Брюгге". Денис Попов зміг закрити Баста Доста.Той мав тільки 1 момент за гру. Якщо Дост вигравав єдиноборства, то це було за межами штрафного майданчика киян.

Віктор Циганков провів слабку гру. Лідер "Динамо" був пасивним в атаці та не завжди допомагав Томашу Кендзьорі в захисті.

Результат гри справедливий. В матчі було мінімум гострих моментів біля обох воріт. Динамівці поступалося в класі супернику, тому звело всі ризики до мінімуму. "Брюгге" завадила погода та кадрові втрати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луческу знайшов основного форварда для "Динамо"

Матч-відповідь відбудеться 25 лютого. Початок гри о 22:00.

Зараз ви читаєте новину «Двоє гравців "Динамо" зруйнували план Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути