неділя, 14 лютого 2021 16:21

Воротар врятував "Шахтар" від поразки у матчі проти "Колоса"

Воротар врятував "Шахтар" від поразки у матчі проти "Колоса"
Анатолій Трубін став першим номером "Шахтаря". Фото: ФК "Шахтар"

У 14-му турі УПЛ "Шахтар" не зміг перемогти "Колос" - 0:0. Що потрібно знати про гру?

"Шахтар" домінував на полі. "Гірники" володіли територіальною та ігровою перевагою. "Колос" грав через швидкий вихід з оборони.

Команда Луїша Каштру мала проблеми з позиційною атакою. Великих дивідендів від своєї ігрової переваги "Шахтар" не мав. Підопічним Каштру складно вдавалося подолати оборону суперника. Вся гострота йшла від індивідуальних дій та нестандартних рішень.

Євген Коноплянка вийшов в стартовому складі. Півзахисник збірної України пропустив майже всю 1-у частину сезону через травму. Коноплянка був одним із найбільш активних гравців у складі "Шахтаря". Мав свій момент забити.

Анатолій Трубін став героєм матчу. Контратаки "Колоса" були гострішими, ніж позиційні - "гірників. У 2-х випадках воротар "Шахтаря" врятував свою команду після удару Дениса Антюха.

Наприкінці матчу арбітр пішов дивитися ВАР

Каштру намагався врятувати гру. Португальський тренер освіжив склад команди випустивши Соломона, Тете, Фернадо. "Гірники" великими силами пішли в атаку, але так і забити не змогли.

ВАР міг врятувати "Шахтар. Вже в доданий до матчу час арбітр пішов переглядати відеоповтор після падіння Фернандо в штрафному майданчику "Колоса", але так і не побачив фол, бо його там не було.

"Колос" заслужив на нічию. Команда Руслана Костишина не дала супернику ніякої свободи біля власних воріт. Ковалівці грали дуже організовано в обороні. Швидкі контратаки могли навіть принести перемогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Феєричний другий тайм. "Динамо" обіграло "Олімпік" у матчі з двома вилученнями

Після нічиї із "Колосом" "Шахтар" відпустив "Динамо" вже на 3 очки. Наступу гру в УПЛ підопічні Луїша Каштру зіграють проти "Руха".

Зараз ви читаєте новину «Воротар врятував "Шахтар" від поразки у матчі проти "Колоса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути