У протистоянні Клоппа з Гвардіолою можна поставити нічию

Але іспанець має ширший вибір гравців, у німця вони "випали" через травми

У центральному матчі АПЛ "Манчестер Сіті" на виїзді переміг "Ліверпуль" - 4:1.

Перший тайм команди відіграли якісно. На полі були футбольні шахи. Далі ніхто не міг передбачити, що "порветься" там, де цього не чекали - Алісон. Всі проблеми, які є в "Ліверпуля", пов'язані із травмами та пандемією. Гравці замість того, щоб рости, зациклилися на тому, щоб не захворіти. Неможливо успішно грати, коли випадають цілі кластери. Півзахист випадав блоками, захист випав весь. Команда стає не цілісним організмом.

Проблеми "Ліверпуля" із короткою лавою запасних були очевидні. У матчі проти "Сіті" вони стали явними. Дівока Орігі навіть не наважилися випустити. Джордан Шакірі,вийшовши на поле, нічого не зробив.

Обидві команди вміють забивати. Гра була до першого гола. "Ліверпуль" грав перший тайм добре. Господарі мали свої моменти, які могли б реалізувати. "Сіті" розумів, що він мав тиснути на оборону суперника. Бо вона неприродна через відсутність основних гравців. Тут ще Алісон почав помилятися.

Перший тайм команди відіграли якісно. Далі ніхто не міг передбачити, що "порветься" там, де цього не чекали – Аллісон

Його "привози" не були випадковими. Бразильський воротар хворів, пропустив попередню гру. Він не був готовий на 100 відсотків. Юрген Клопп пішов у вабанк. Той же Фабіньйо вперше вийшов після травми. Джордан Хендерсон грав не на своїй позиції. Ендрю Робертсон мав проблеми по ходу матчу. Не вистачає Вірджила ван Дейка та Жоель Матіпа, які могли б страхувати флангових захисників.

По ходу гри я думав, хто кого обіграв у тренерській дуелі. Однозначної відповіді немає. У Клоппа обмежений вибір ведення гри через травми. У Хосепа Гвардіоли склад навіть без Кевіна де Брейне збалансований.

Діагноз "Ліверпуля" не смертельний. Клопп по-людськи ставиться до кожного гравця. Окремі футболісти це просто не цінують. Німецький тренер десь переоцінив склад та потенціал гравців "Ліверпуля".

А "Сіті" уже практично забезпечив чемпіонство.

Всеволод Кевлич, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі